Почело објављивање потенцијалних учесника семинара

Тестирање за "RAF IT Days 2017" увелико траје од 16. новембра 2016, а трајаће до 20. марта 2017. године. Семинар је намењен ученицима средњих школа, а одржаће се у просторијама Рачунарског факултета од 31. марта до 3. априла 2017. године. Одабир учесника семинара (око 40 средњошколаца) врши се "online" тестирањем. Рачунарски факултет ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти.

На страници "Потенцијални учесници 2017" почело је објављивање потенцијалних учесника, односно учесника који су се успешно регистровали (оставили своје контакт податке) и одрадили тест. Резултати теста неће бити објављивани, а коначан списак учесника биће познат најкасније до 23. марта 2017. године. 

Договорено са MDSC - учесници семинара у посети компанији

mdcsКомпанија MDCS (Microsoft Development Center Serbia) ће угостити све учеснике семинара у својим просторијама. Поред интересантног предавања, учесници ће се уверити како изгледа радити у великој компанији, видети њихове просторије, као и део за разоноду и одмор, а имаће прилику и да попричају и упознају се са инжењереима који су запослени у MDCS, медју којима је и велики број дипломаца и студената Рачунарског факултета.

Nordeus подржава RAF IT Days 2017

Ускоро очекујемо тему за предавање које ће ове године одржати компанија Nordeus. Компанија запошљава 160 талентованих особа којима је циљ развој мобилних игрица. Свакако су најпознатији по игрици Top Eleven која је једна од најпопуларнијих спортских игрица икада направљена са више од 150 милиона корисника. Радујемо се што се сарадња РАФа и Nordeusa наставља и што ће наши учесници семинара имати прилику да одслушају интересантно предавање о развоју мобилних апликација и игрица.

Наставља се сарадња РАФа и Crater Studio-а

У преговорима смо са компанијом Crater Studio, која ће, највероватније, и ове године подржати IT семинар RAF IT Days. Crater Studio је једна од најуспешнијих домаћих компанија која се бави израдом визуелних ефеката за филм и телевизију. Основана је 2005. године, а до сада је учествовала у изради ефеката за велики број високобуџетних филмова, од којих се специјално издваја израда ефеката за холивудску кинематографију.

MDSC на семинару RAF IT Days 2017

mdcsВелико нам је задовољство што ће MDCS (Microsoft Development Center Serbia), односно Microsoft развојни центар Србије, учествовати на овогодишњем IT семинару RAF IT Days 2017. Не сумњамо да ће MDSC и ове године одржати веома интересантно предавање и упознати учеснике са радом центра и могућностима које компанија пружа будућим програмерима. MDSC се између осталог бави OCR-ом, "Big Data", али и прављењем компоненти за Windows оперативне системе и Microsoft Office. 

Датум одржавања IT Семинара RAF IT Days 2017

Овогодишњи семинар "RAF IT Days 2017" биће одржан у периоду од 31. марта до 3. априла 2017. године (петак, субота, недеља, понедељак). Пријаве за семинар трају до 20. марта, након чега ћемо објавити листу учесника семинара. За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..