Наставља се сарадња РАФа и Crater Studio-а

У преговорима смо са компанијом Crater Studio, која ће, највероватније, и ове године подржати IT семинар RAF IT Days. Crater Studio је једна од најуспешнијих домаћих компанија која се бави израдом визуелних ефеката за филм и телевизију. Основана је 2005. године, а до сада је учествовала у изради ефеката за велики број високобуџетних филмова, од којих се специјално издваја израда ефеката за холивудску кинематографију.

MDSC на семинару RAF IT Days 2017

mdcsВелико нам је задовољство што ће MDCS (Microsoft Development Center Serbia), односно Microsoft развојни центар Србије, учествовати на овогодишњем IT семинару RAF IT Days 2017. Не сумњамо да ће MDSC и ове године одржати веома интересантно предавање и упознати учеснике са радом центра и могућностима које компанија пружа будућим програмерима. MDSC се између осталог бави OCR-ом, "Big Data", али и прављењем компоненти за Windows оперативне системе и Microsoft Office. 

Датум одржавања IT Семинара RAF IT Days 2017

Овогодишњи семинар "RAF IT Days 2017" биће одржан у периоду од 31. марта до 3. априла 2017. године (петак, субота, недеља, понедељак). Пријаве за семинар трају до 20. марта, након чега ћемо објавити листу учесника семинара. За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..

 

Почело тестирање за "RAF IT Days 2017"

Тестирање за "RAF IT Days 2017" почело је 16. новембра 2016. и трајаће до 20. марта 2017. године. Семинар је намењен ученицима средњих школа, а одржаће се у просторијама Рачунарског факултета у априлу 2017. године (тачан датум биће објављен ускоро у зависности од датума државног такмичења из информатике). Одабир учесника семинара (40) вршиће се тестирањем, тј. сви кандидати раде тест (www.rafitdays.com), а најуспешнији добијају позив да присуствују семинару. Организатори ће се потрудити да свима који немају смештај у Београду обезбеде исти.

Опширније...

Агенда - RAF IT Days 2016

Објављена је агенда семинара RAF IT Days 2016. Организатори задржавају право замене одређених предавања и обавезујемо се да ћемо поштовати предвиђене сатнице.

Семинар почиње у петак, 1. априла у 12h. Сви учесници семинара треба да дођу на факултет (Кнез Михаилова 6/VI), а учесници којима обезбеђујемо смештај своје торбе ће оставити на факултету, а ми ћемо се постарати да их превеземо до хостела Јасмин. Семинар ће бити завршен у понедељак, 4. априла у 15.30h, када ће учесницима бити подељене дипломе и оправдања за школе.  

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..

Nordeus подржава RAF IT Days 2016

nordeus og newВелико нам је задовољство што ће компанија Nordeus ове године подржати IT семинар RAF IT Days 2016. Наш дипломирани студент, а сада запослени у компанији на позицији Software Developer Engineer, Дејан Пектер, одржаће предавање на тему "Game development". Предавање ће се бавити историјом развоја игара, а биће и речи о томе како се игрице праве у компанији Nordeus.