Пријава - RAF IT Days 2017

Семинару могу присуствовати средњошколци са простора Републике Србије и Републике Српске (Босна и Херцеговина). Организатори ће се потрудити да учесницима семинара из унутрашњости обезбеде смештај у Београду.  

Одабир учесника семинара (40) ће се вршити тестирањем, тј. сви кандидати раде тест, а најуспешнији имају право да присуствују семинару. Сви заинтересовани имају прилику да преузму сва предавања са семинара (видео материјали, презентације...) који су доступни на официјелном сајту семинара након завршетка истог.

Тестирање за "RAF IT Days 2017" почиње 16. новембра 2016. и завршава се 20. марта 2017. године. Листа учесника ће бити објављена најкасније до 25. марта 2017. Семинар се одржава у просторијама Рачунарског факултета у периоду од 31. марта до 3. априла 2017. године.

 

Тест за RAF IT Days 2017


Тест за RAF IT Days 2017 траје 30 минута, тест садржи велики број питања из разних информационо-комуникационих области. 

Кандидати морају да нам оставе своје основне податке како бисмо касније ступили у контакт са њима. Подаци које остављате биће коришћени искључиво за потребе семинара, приступ ће имати само организатори, а у друге сврхе се неће користити. 

Пријавом на семинар, кандидати одобравају Рачунарском факултету употребу слика са семинара у информационо-маркетиншке сврхе и оне ће се наћи на званичним презентацијама Рачунарског факултета (сајт, twitter, facebook).