Рачунарски факултет

Студијски програми

 • Пријем бруцоша на РАФ-у

  Пријем петнаесте генерације студената Рачунарског факултета одржаће се у понедељак, 02. октобра у просторијама факултета (учионица РАФ 6). Пријем бруцоша ће бити организован по следећем распореду:   9h студенти на смеру Рачунарске науке и Рачунарски дизајн; 9:45h студенти на смеру Рачунарско инжењерство (чија су почетна слова презимена од А до М); 10:30h студенти на смеру Рачунарско инжењерство (чија су почетна слова презимена од Н до Ш); 11:15h студенти на смеру Информационе технологије.

 • Обука програмирања за бруцоше

  Курс програмирања намењен студентима генерације 2017/2018. почиње 11. септембра 2017. године, одржава се понедељком, средом и петком у просторијама факултета у следећим терминима: - од 9 до 11 часова - прва група - од 12 до 14 часова - друга група

 • РАФ добио допуну дозволе за рад

  Одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја Рачунарски факултет добио је допуну дозволе за рад. Поред студијских програма који већ имају дозволу за рад (Рачунарске науке на основним академским студијама и Информационе технологије на основним струковним студијама), факултет је добио дозволу за рад и за извођење нових акредитованих студијских програма на основним студијама (Рачунарско инжењерство и Рачунарски дизајн), на мастер студијама (Рачунарско инжењерство, Рачунарски дизајн, Рачунарске науке, Софтверско инжењерство и Информациони системи) и на докторским студијама (Рачунарско инжењерство и Рачунарске науке).

 • Летња пракса у НИС-у

  Протекле недеље одржан је састанак др Снежане Лакићевић, саветника директора Функције за организациона питања за сарадњу са универзитетима у компанији НИС и др Драгана Милетића, декана Рачунарског факултета. На састанку је договорена сарадња НИС-а и Рачунарског факултета која ће бити крунисана потписивањем меморандума о сарадњи у области образовања. Овом приликом договорена је могућност похађања летње праксе студената Рачунарског факултета у компанији НИС.

 • Музички студио за снимање и обраду звука на РАФ-у

  Настава из предмета "Музичка продукција" за студенте на смеру Рачунарски дизајн одржава се у недавно отвореном савременом студију. Овај музички студио за снимање и обраду звука опремљен је најквалитетнијом и најсавременијом опремом, а фотографије контролне собе и студија погледајте овде.

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079