Додела диплома РАФ-овцима

Годишња свечаност доделе диплома студентима Рачунарског факултета одржана је у Прес центру у Београду. Дипломе су додељене за завршене основне академске, струковне и мастер студије, а свечаности су присустовали Гордана Вукелић, ректор Универзитета Унион, и Драган Милетић, декан РАФ-а. Поред дипломаца, посебно су истакнути наши такмичари који нас представљају у земљи и иностранству, а појединима су додељене захвалнице и књиге. У протеклих годину дана, на РАФ-у су дипломирали:

Опширније...

Свечана додела диплома

Свечана додела диплома за завршене основне академске, струковне и мастер студије на Рачунарском факултету одржаће се у петак 20.11.2015. године у Пресс центру УНС-а (Кнез Михаилова 6/3), са почетком у 16 часова. Овом приликом захвалићемо се и нашим најбољим такмичарима у протеклој години. Позивамо све наше дипломиране студенте и њихове госте да присуствују свечаности.

Опширније...

Свечана додела диплома и промоција доктораната РАФ-а

Свечана додела диплома за основне академске, струковне и мастер студије, као и промоција првих доктораната Рачунарског факултета одржаће се у петак 28.11.2014. године у Пресс центру УНС-а (Кнез Михаилова 6/3), са почетком у 16 часова. Догађају ће присуствовати и ректор Универзитета Унион, проф. др Златко Стефановић, као и др Драган Милетић, в.д. декана Рачунарског факултета. Позивамо све наше дипломиране студенте и њихове госте да присуствују свечаности.

Опширније...

Свечана додела диплома и обележавање десетогодишњице

У четвртак 28. новембра 2013. године са почетком у 17 часова одржаће се свечана додела диплома студентима који су дипломирали у претходних годину дана на Рачунарском факултету. Свечаност ће се одржати у просторијама факултета (Кнез Михаилова 6/6, амфитеатар број 7), а овом приликом факултет ће обележити и десет година од оснивања. Јубилеј прве деценије рада Рачунарског факултета обележићемо пригодном свечаношћу, а поред студената и професора, драги гости биће нам и представници бројних компанија са којима факултет сарађује.

Утиске са догађаја можете погледати у галерији.

Опширније...