e-RAF Journal on Computing (e-RAF JoC) је електронски стручни и научни часопис који издаје Рачунарски факултет, Београд. e-RAF JoC објављује рецензиране, оригиналне радове аутора. Циљ часописа e-RAF JoC је да подстакне научно-истраживачки рад, и процес прикупљања знања о тренутним достигнућима, садржајима, технологијама, и сервисима у области рачунарских наука. Овај часопис је усмерен да постане интердисциплинарни форум за размену техничких, теоријских, практичних, друштвених и едукативних идеја. e-RAF JoC ће помоћи свима који раде, студирају, или истражују у области рачунарских наука а желе да дају допринос, поделе своје знање, и науче од других. e-RAF JoC доступан је бесплатно преко Web-a. Обавештења о новим позивима за слање радова и новим издањима биће послати свима који се пријаве на e-mail листу.

Позив за слање радова

e-RAF Journal on Computing очекује радове написане на српском и енглеском језику, у складу са упутством за ауторе, који дају јасан допринос некој од тематских области. Сви радови пролазе рецензију, после које се аутори обавеставају о статусу рада. Прихваћени радови ће бити објављени у електронском облику на сајту e-RAF JoC.

Поред научних радова e-RAF JoC позива и друге ауторе да у посебном делу објаве прегледне и популарне радове из области интересовања.

e-RAF Journal on Computing позива студенте да у посебном делу објаве сажетке својих завршних радова свих циклуса студија, и оригиналне семинарске радове.