Једноставни Савети За Добијање Музике

Једноставни Савети За Добијање Музике

Савети Песме

Инсталација подразумева да може да заузме простор на вашем уређају, али је стално доступан, без обзира да ли сте на мрежи или не. Овај одговор је ефикасан када идете на путовање или за које можда немате поуздану (или бесплатну) веб везу. Српски текст. Без страха за везу, лако се можете опустити и уживати у песмама.

Неколико опција за инсталацију музике бесплатно је Мп3јам * и Фроствире*. Одлични програми и лако радити заједно. Само инсталирајте апликацију, истражите музику коју изаберете, а затим преузмите омиљене мелодије звона или албуме вашег уређаја. Сада сте спремни да подесите и уживате.

Како тачно испоручити песме

Стреаминг вам даје могућност да користите неограничен Плаилист многи од најпознатијих интернет сајтова за испоруку песама из Пандора * и Спотифи*. Да бисте могли да подесите све што желите, одлично је ако немате веб везу, то није претрага.

За вашу Киндле* можете користити апликацију Пандора ако сте у кругу Ви-Фи. На пример, можете слушати песме док читате е-књигу без бриге о прилично малим могућностима складиштења на Амазон Киндле уређајима.

ИПад * има низ решења: морате да користите иТунес * да бисте слушали купљену музику или стреаминг музику директно из Пандора или Спотифи-а. Такође ћете открити многе интернет радио станице. Апликација као што је И Хеарт Радио* вам омогућава да слушате омиљени стерео без тјунера, било да су то локалне песме из Мајамија, Индие Стоне из Лос Анђелеса или јазз из Њу Орлеанса.

ИПхоне * ради баш као Аппле иПад, ако сте на мрежи или желите да користите сопствени круг, можете користити Пандора, Спотифи или веб радио. Да ли сте заиста преузели песме? иТунес је ефикасан, посебно у схуффле подешавањима.

Када имате паметни телефон са Андроид*, у основи је потпуно исти, осим што нема иТунес-а. Алтернативно, поред Пандора и Спотифи, могу се користити и апликације као што су Јетаудио* или Поверамп*. Једноставно је једноставно и ипак је могуће снимити и Хеарт Броадцаст ако је пожељно.

Преузимање или стреаминг: избор је ваш

Ако желите да подесите музику, онда има пуно фантастичних функција, било да је то мобилни телефон, таблет или најновији 2-у-1 уређај

203b29c6a94633adf4f4087cf662a618