Лечење дерматитиса: Основне препоруке

Дерматитис је упала коже под утицајем различитих спољашњих надражаја, који имају веома негативан утицај на њега. Правилно лечење дерматитиса може брзо дати добар резултат, али није препоручљиво да се укључи у себе лековима. Најбоље је да се обратите клинику у дерматолога. Он ће бити у стању да стави тачну дијагнозу.

Вреди каже да веома често обољење настаје услед различитих механичке иритације. Поред тога, кућна хемија може деловати као они, објекти за одржавање личне хигијене, масну и равно шарене агената. Такођер, болест може бити резултат алергијске реакције.

У независности из облика лезије коже, дерматитис одликују следећих знакова: јасно ограничена локализација подручја и контуре огњишта, брза резолуција након уклањања стимуланс. Болест пролази три фазе развоја: акутни (формирање различитих величина мехурића са течним), субацтед (Формирање пахуљица и кора у одсуству помоћи) и хроничне (црвенило и задебљање коже, изглед љубичасте Сена). Веома важан корак у лечењу је комплетна елиминација свих стимуланса, а терапија зависиће од природе осип и оштрину процеса.

У акутној фази, веома је важно применити такозване влажни сушење завоје са борне киселине (водени 3% раствора) или добијање есенције биљака, који је охлађен до собне температуре. Убрус треба да буде искључен (6-8 слоја), пажљиво потопите га и стиснути га, а затим око 15 минута да стави на погођеним подручјима. Поступак се понавља током 1.5 сата, затим паузе је направљен за три сата. Током дана, такви преливи су се 2-3 пута.

Ако је напоменути прилог инфекције у мехурића, они су открили, а завој уз примену антибактеријска масти суперпониран на врху. Антихистаминици и десенситизинг дроге, калцијум-глуконат од 10 мл се користе у лечењу сврби дерматитис. Поред тога, током лечења, стручњаци саветују пацијентима да се придржавају антиалергијски дијете. Ако погођено коже поцрвене и повећање дебљине, онда морате да користите емолентс два пута дневно, овлаживач крем на дерматолошки линије је -5-6 пута дневно и после сваког контакта са водом.

Неопходно је да се брине за кожу веома пажљиво и опрезно. За прање, потребно је користити хидро-липидни, не оштећује омотач. Да бисте то урадили, можете купити сапун и гелове за специјалног серије. У веома покренута случајевима, потребно је користити хормонске креме, али је немогуће да их сами користе. Не заборавите да је контрола од стране лекара је веома важно, јер таква средства за дуже употребе може изазвати атрофију коже. Do not wait for any help from the state because it will not give you anything, I guarantee you, it is much better to do everything by yourself. That's why if you want to gain a big amount of money, if you want to rely only on yourself and to be sure you have everything you need , you should go on this site CatCasino.org . Here you can have the guarantee that your life will be better than ever
af71c79c7b887234ff880c5afba049c1