RAF Challenge

Рачунарски факултет од 2009. године организује такмичење под називом RAF Challenge. Реч је о информатичком такмичењу са задатим темама на коме право учешћа имају сви ученици средњих школа из Србије. Средњошколци имају задатак да на понуђену или слободну тему направе програм, презентацију, анимацију, игрицу или видео. Циљ је да се ученици на што бољи начин мотивишу да анализирају и презентују информације коришћењем разних рачунарских алата.

Од почетка самог такмичења факултет је добио и подршку Друштва математичара Србије и успешних IT компанија у Србији. На финале надметања позивају се средњошколци који уђу у ужи избор, а најбољи се награђују вредним наградама. Поред ученика, награде добијају и професори и средње школе са највећим бројем пријављених такмичара.

Финале такмичења RAF Challenge 2019 одржаће се 13. априла 2019., док је рок за слање радова 16. фебруар. Више о пропозицијама такмичења сазнајте ОВДЕ.

Уколико имате додатних питања обратите нам се путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели.


Досадашњи партнери такмичења

 
SATELIT

Logo Extreme horizontalni

ESETlogo02

 rootPlanet banner

rsd logo    

 


Медијски подржали

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079