RAF Challenge

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Финале такмичења RAF Challenge одржаће се ONLINE 16. маја 2020.

 

Рачунарски факултет од 2009. године организује такмичење под називом RAF Challenge. Реч је о информатичком такмичењу са задатим темама на коме право учешћа имају сви ученици средњих школа из Србије. Средњошколци имају задатак да на понуђену или слободну тему направе програм, игрицу, презентацију, или видео. Циљ је да се ученици на што бољи начин мотивишу да анализирају и презентују информације коришћењем разних рачунарских алата.

Од почетка самог такмичења факултет је добио и подршку Друштва математичара Србије и успешних IT компанија у Србији. На финале надметања позивају се средњошколци који уђу у ужи избор, а најбољи се награђују вредним наградама. Поред ученика, награде добијају и професори и средње школе са највећим бројем пријављених такмичара.

Слање радова се врши од 18. новембра до 28. фебруара, а финале такмичења RAF Challenge 2020 одржаће се у суботу, 16. маја 2020. године. 

Више о пропозицијама такмичења сазнајте ОВДЕ.

Пријаву и рад можете послати ОВДЕ. 

Уколико имате додатних питања обратите нам се путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели.


Досадашњи партнери такмичења

 
SATELIT

Logo Extreme horizontalni

ESETlogo02

 rootPlanet banner

rsd logo    

 


Медијски подржали