Упутство за учеснике семинара

Овогодишњи семинар ће бити одржан "online" употребом апликације Zoom. Линк путем кога ће приступати предавањима учесници семинара су добили путем e-maila (уколико нисте добили mail контактирајте нас: imijatovic @ raf.rs). Предавања се одржавају 9,10,16. и 17. маја. Молимо вас да поштујете сатницу семинара (Агенда). Прва предавања почињу у суботу, 9.5. у 10.15h, сесија ће бити отворена од 10h. При покретању сесије на вашим рачунарима или мобилним телефонима биће инсталирана апликација Zoom, налози Вам нису потребни, али би било лепо да користите своја имена и презимена како би предавачи знали са ким комуницирају. Сесија ће бити отворена током целог дана, а учесници имају могућност да улазе и излазе из исте. Распоред за радионице учесници су добили путем e-maila (уколико нисте контактирајте нас).

 

Радионица почиње у недељу од 12.30х, потребно је да претходно изадјете из сесија предавања и да уђете на сесију за одређену групу за радионицу. Сви учесници треба да отворе налог на Петљи (https://petlja.org) пре почетка радионица како се не би губило време на томе.

 

Zoom апликација омогућава видео конференцију (звук и глас), као и дељење екрана. Микрофони учесника би требало да буду искључени током предавања и радионица, а палите их по потреби уколико желите да поставите питање. Постоји и опција коришћења цхат-а.

Целокупан семинар ће бити преношен "онлине" путем "livestreaming"-а путем Youtube канала, линк: https://www.youtube.com/playlist?list=PLd3kaIxrOGKqPFyRiuKsmCklCugZsVme5.Овај линк је намењен средњошколцима и свим заинтересованим лицима који нису учесници семинара. Постављање питања и комуникација са предавачима путем livestreaming канала није могућа.

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter