Студенти РАФ-а победници Старт хакатона

Мај, 2016.

"РАФ има невероватан тим" су победници четвртог Старт хакатона, а наш тим су чинили Саша Вучковић, Душан Здравковић, Марко Баковић и Лука Лопушина.
Такмичење је организовало Удружење студената ФОНИС, а наши креативни момци су својом апликацијом ефикасно одговорили на најчешће постављено питање ученика о шанси да упише одређену школу. Профилом повезаним са Facebook-ом је омогућено да корисници виде за које су школе заинтересовани њихови пријатељи како би лакше донели своју одлуку. Повели су и рачуна о локацији ученика, интересовањима и процени бодова за упис као и аутоматском попуњавању листе жеља.

Опширније...

РАФ други из информатике на Електријади!

Мај, 2016.

Прво учешће студената РАФ-а на Електријади 2016 завршило се великим успехом. Наша прва екипа, у конкуренцији 24 тима са електротехничких и рачунарских факултета са простора бивше Југославије, освојила је друго место на такмичењу из информатике, док је други тим био десети (табела).

Опширније...

РАФ-овци први на ФОН Хакатону

Децембар, 2015.

У просторијама ICT Hub-а у Београду 11. и 12. децембра одржан је трећи "ФОН Хакатон", двадесетчетворочасовно такмичење у изради апликација. Прво место на хакатону освојила је екипа "Ко је копилот?" у саставу: Душан Здравковић (РАФ), Давид Давидовић (РАФ), Никола Јовановић (РАФ) и Љубица Вујовић (ЕТФ).

Опширније...

Друго место за наше студенте на SICEF Hackathon-у

Новембар, 2015.

На Електронском факултету у Нишу је 14 и 15. новембра одржано двадесетчетворочасовно такмичење у изради апликација на задату тему. Овом приликом екипа са РАФ-а под називом RAFNut (у саставу: Никола Мастиловић, Филип Данић, Никола Клипа и Андреј Караџић) освојила је друго место. На такмичењу је учествовала још једна екипа са РАФ-а под називом Chicken on a RAF (у саставу: Душан Здравковић, Богдан Хабић, Миљан Текић и Никола Стојиљковић).

Опширније...

РАФ на ACM такмичењу

Октобар, 2015.

Три екипе Рачунарског факултета представљале су нас на ACM такмичењу: РАФ угледни и поштовани РАФ (Димитрије Димић, Саша Вучковић, Лазар Миленковић), РАФ 3 (Огњен Ђуричић, Максим Стокић, Давид Давидовић) и RAFnut Jr. (Александар Огризовић, Иван Дејковић, Никола Клипа). Пропозицијама такмичења је дозвољено да највише 2 тима учествују са истог универзитета, али је РАФ-у и ове године дозвољен и трећи тим због остварених добрих резултата прошлих година.

 

 

Опширније...

РАФ-овци на Bubble cup-у 8

10999724 894851057234562 110739643548006236 nСептембар, 2015.

На финалу такмичења Bubble cup 8, који организује Мајкрософтов развојни центар Србија, учествовала су два тима студената Рачунарског факултата. Прва три места су заузели инострани тимови: прво место Пољаци, друго место екипа из Украјине и треће место Летонци.

Опширније...

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079