Изузетна знања из научних области, креативност и иновативност студенти РАФ-а су у најбољем светлу показали на многобројним такмичењима у земљи и иностранству. Посебно смо поносни на њихов рад, таленат и изванредне успехе који нас додатно мотивишу. И даље ћемо улагати максимум како бисмо их подржали на њиховом путу ка успеху!

АЛЕКСА СТАНКОВИЋ НА МАСТЕРУ У ЛОЗАНИ

Наш дипломирани студент, Алекса Станковић, наставио је своје школовање на мастер студијама у Лозани. Алекса је уписао федерални технички универзитет у Швајцарској, који са другим федералним универзитетом ETH чини најбољи универзитет у Швајцарској, али и у Европи и свету.

Опширније...

Ана Тришовић у ЦЕРН-у

CERN-logo

Септембар, 2014.

Ана Тришовић, дипломирани студент РАФ-а, провела је годину дана на пракси у ЦЕРН-у (The European Organization for Nuclear Research), а од септембра 2014. ради у ЦЕРН-у као докторант. Ана је докторске студије уписала на Тринити колеџу у Кембриџу.

Марија Прокопијевић се запослила у Facebook-у

Септембар, 2014.

Facebook logo square

Марија Прокопијевић је последњи у низу студената Рачунарског факултета који су нашли запослење у компанији Facebook. Марија се припрема за одлазак у Америку, али је ипак нашла времена да нам исприча своје искуство у конкурисању за посао у једној од најбољих светских ИТ компанија.

Опширније...