Изузетна знања из научних области, креативност и иновативност студенти РАФ-а су у најбољем светлу показали на многобројним такмичењима у земљи и иностранству. Посебно смо поносни на њихов рад, таленат и изванредне успехе који нас додатно мотивишу. И даље ћемо улагати максимум како бисмо их подржали на њиховом путу ка успеху!

Електријада 2017. (Будва, Црна Гора)

Електријада 2017. год је одржана у Будви од 20. до 25. маја. Ово је била друга година учествовања Рачунарског факултета на овом такмичењу и резултати су поново били сјајни, са још више дисциплина у којима смо се такмичили (математика 1 и 2 и физика). Ове године је поред такмичара на Електријаду ишло и 20 студената као туристи који се нису такмичили али су се одлично провели дружећи се са студентима широм Балкана и бодрећи своје колеге.

Генерални пласман: 7. место од 17 факултета.

Екипне награде:

3. место из информатике (Душан Здравковић, Марко Баковић, Никола Јовановић),

4. место из математике (Лука Вукелић, Алекса Деспић, Радоица Драшкић),

5. место из физике (Марина Ивановић, Јована Тодоровић, Радоица Драшкић),

10. место из ООП-а (Душан Здравковић, Марко Баковић, Никола Јовановић).

Индивидуалне награде:

2. место из информатике- Никола Јовановић

2. место из математике 1 и 8. Место из информатике- Лука Вукелић

4. место из информатике- Душан Здравковић

Списак свих такмичара 2017: Душан Здравковић, Марко Баковић, Никола Јовановић, Теодора Младеновић, Саша Вучковић, Лука Вукелић, Алекса Деспић, Радоица Драшкић, Марина Ивановић, Јована Тодоровић, Лазар Миленковић, Вукоман Стојановић, Огњен Ђуричић.

Слике са електријаде