Изузетна знања из научних области, креативност и иновативност студенти РАФ-а су у најбољем светлу показали на многобројним такмичењима у земљи и иностранству. Посебно смо поносни на њихов рад, таленат и изванредне успехе који нас додатно мотивишу. И даље ћемо улагати максимум како бисмо их подржали на њиховом путу ка успеху!

Електријада 2016. (Римини, Италија)

Електријада је 2016. године одржана у Риминију у Италији од 12. до 17. маја и РАФ је освојио 13. место на генералном пласману. Ово је било прво учествовање Рачунарског факултета на Електријади и такмичили смо се само у информатици и ООП-у. У Италију је ишло свега 10 студената од којих су сви били такмичари. Остваривши изванредне резултате те године, али и сјајно се забављајући.

2. Место из информатике (Душан Здравковић, Марко Баковић, Никола Јовановић),

10. Место из информатике (Саша Вучковић, Лазар Миленковић, Никола Јовичић),

16. Место из ООП-а (Марко Баковић, Лазар Миленковић, Милан Топаловић)

Индивидуалне награде:

2. место из информатике- Душан Здравковић

8. место из информатике- Никола Јовановић

9. место из информатике- Марко Баковић

Списак свих такмичара 2016: Душан Здравковић, Марко Баковић, Никола Јовановић, Саша Вучковић, Лазар Миленковић, Никола Јовичић, Милан Топаловић

РАФ ће наставити да подржава учешће својих студената на Електријади, како у ових пет, тако и у другим областима у којима студенти стичу знање на факултету. Очекујемо још боље резултате у следећим годинама.

Слике са електријаде