Дипломирани студенти

Маловић Милош

Знање које сам стекао на Рачунарском факултету из области програмирања било је одлична подлога која ми је омогућила да се без већих потешкоћа уклопим на радним позицијама у фирмама у којима сам био запослен.

Рад у малим групама и већа посвећеност професора и асистената студентима (у односу на друге факултете) дају могућност вредним студентима да у току студија усвоје јако пуно практичних и теоретских знања. Било је и пропуста на неким предметима, али генерално мој утисак о факултету је позитиван и препоручио бих га свим будућим студентима.

Шћекић Славко

Дипломирао на смјеру Информациони системи, тренутно запослен у Министарству одбране Црне Горе, Сектор за развој и заштиту информационо-комуникационих система.

Имам широку палету задужења, али најчешће сам заузет анализом система, пројектовањем база података и бригом о употребљивости софтвера, т.ј. корисничком искуству (UX).

У пројектима најчешће користим програмски језик Java и JavaFX, уз интезивно ослањање на релационе базе података, за шта су ме сјајни људи са РАФ-а одлично припремили.

Божић Владимир

Тренутно сам део Web projects тима и као платформу користим ASP.NET MVC framework. Пројекат на којем тренутно радим је Teletrader портал. Такође, учествујем у развоју Web project template content managment система који треба да послужи као основа свим будућим Web пројектима. Повремено радим и на клијентским wеб апликацијама.

На Рачунарском факултету сам стекао довољно знања да одмах постанем продуктиван члан свог тима. Искрено препоручујем Рачунарски факултет свима који желе да стекну конкретно знање.

Биографије свих дипломираних студената на овом студијском програму