Оглас за посао - фирма Infrakit

Финска фирма Infrakit тражи програмера у Београду који би додао нове могућности у један део наше web апликације. Предвиђена дужина рада је пар месеци за завршетак овог задатка, током којег би кандидат сарађивао и са осталим програмерима у Београду и Хелсинкију. Сматрамо да је ово добра прилика и за студенте који још траже тему за дипломски или мастер рад.

 

Очекујемо да добар кандидат по завршетку задатка остане да ради у компанији и на другим програмерским пословима. За позицију у понуди потребно је да кандидат буде упознат са библиотеком: Three.js
Уз познавање:
HTML, CSS, Java, Јs, Jquerry, Ajax, познавање основе 3D модела

 

Канцеларија се налази у најближој околини Славије, а радно време је флексибилно. Кандидат не мора да буде експерт на свим пољима, али је пожељно да има жељу да се усавршава током рада. Тренутно у нашим редовима имамо два програмера са РАФ-а, па се надамо и будућој доброј сарадњи.
CV послати на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели.

Рок пријаве није стриктан, али очекујемо да кандидата изаберемо до краја новембра.
Infrakit је финска компанија која је модернизовала начин праћења извођења радова у нискоградњи. Представља стартуп у својој даљој фази развоја и тренутно је у једном од таквих програма који се одржавају у Финској (Startup Sauna/Slush). Наш софтвер се користи у Финској и Холандији. Планира се пробијање на остала тржишта Европе као и у нашем региону.
www.infrakit.com

infrakit