15 obaveznih Android, iOS aplikacija za poslovne putnike

Iskusni poslovni putnici dele svoje omiljene Android i iOS aplikacije za rezervacije letova i hotela, kretanje aerodromima i nepoznatim gradovima, ostajanje u kontaktu dok ste u pokretu, i još mnogo toga…

Hipmunk
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Hipmunk je vredna Mobile aplikacija i pretraživač za rezervacije avio-saobraćaja i hotela. Sadrži ‘Agony factor’ gde definišete ono što za vas ne dolazi u obzir (npr. presedanje).
FlightBoard
Android ( $ 4) i iOS ($ 4) Dobitnik nagrade Webby Award ( 2012 ) FlightBoard prikazuje informacije o dolasku i polasku aviona za sve aerodrome na svetu. „To je apsolutno fantastično u slučaju da vam je let otkazan ili da kasni“.
AwardWallet
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Ako letite sa više aviokompanija, verovatno pratite više nagrada koje se dobijaju od aviokompanija. AwardWallet je aplikacija za vas.
GateGuru
Android (besplatno) i iOS (besplatno) GateGuru sadrži mape aerodroma i indekse preduzeća koja posluju unutar aerodroma u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Evropi, Aziji i Australiji.
HotelTonight
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Sajt i aplikacija HotelTonight su dizajnirani da pomognu putnicima da pronađu hotelsku sobu po dobroj ceni za isto veče, ili do sedam dana unapred.
Airbnb
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Čuvene (neki bi rekli zloglasne) aplikacije Airbnb povezuju ljude koji traže interesantno mesto za boravak (osim hotela ili noćenja sa doručkom) sa ljudima koji imaju stanove, kuće ili drugi smeštaj za iznajmljivanje. Možete lako da smanjite svoje troškove za čak 50 odsto.
MapQuest
Android (besplatno) i iOS (besplatno) MapQuest je među prvim aplikacijama mapiranja usluga na Internetu. Međutim, u poslednjih nekoliko godina Google, Garmin , Vaze i drugi su ga pretekli u popularnosti . Ali MapQuest javlja imena ulica, a možete da pritisnete dugmad da vidite gde su benzinske stanice, hoteli i restorani. Takođe možete da uporedite trenutne cene benzina i rezervišete hotelsku sobu.
MapFactor
Android (besplatno) Aplikacija MapFactor ekskluzivna za Android pametne telefone i tablete, omogućava vam da preuzimate i čuvate na mobilnom uređaju globalne mape (iz otvorenog koda OpenStreetMap). Jedna od dodatih funkcija koju nećete naći u većini ostalih navigacionih aplikacija je u tome što ona upozorava kad su blizu kamere za otkrivanje prekoračenja brzine.
ForeverMap 2
Android ($ 1) i iOS ($ 3) ForeverMap2, poznat jednostavno kao GPS navigacija i mapa za Android. Sve funkcije aplikacije, uključujući ugrađeni „Wiki turistički vodič“, dostupne su i na mreži i van nje. Ako vas brinu troškovi rominga dok putujete, ForeverMap 2 omogućava vam da preuzmete mape iz celog sveta pre nego što krenete na put. Možete takođe da uštedite dragoceno trajanje baterije dok putujete ako koristite navođenje unutar aplikacije sa telefona u režimu rada Airplane Mode.
Glimpse
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Glimpse vam neće pomoći da stignete do vašg cilja, ali obaveštava druge o vašem kretanju preko GPS uređaja. Vi im pošaljete Glimpse, a oni odmah mogu da prate gde ste. Tako vi kontrolišete koliko dugo oni mogu da vide vaše kretanje, do četiri sata. Na taj način, oni neće svaki čas da vas zovu i pitaju „Gde ste?“
GoToMeeting
Android (besplatno) i iOS (besplatno) GoToMeeting vam omogućava da se pridružite veb ćaskanju, budete im domaćin i da zakažete veb ćaskanja sa više učesnika i prisustvujete vebinarima. Da li ste na putu, ili u kafiću, vi ste povezani.
Viber
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Viber je popularna aplikacija za razmenu poruka koja vam omogućava da besplatno razmenjujete tekst, pozivate i šaljete slike i video poruke drugim korisnicima Vibera preko Wi-Fi ili mobilne mreže. Novi {/a}Skype.
Cyber Dust
Android (besplatno) i iOS (besplatno) Cyber Dust, slično Snapchatu, jeste komunikaciona aplikacija koja šalje šifrovane poruke. Nakon što primalac otvori i pročita Cyber Dust poruku, ona se obriše u roku od par sekundi.
Sleep Cycle
Android ($ 1) i iOS ($ 1) Sleep Cycle je popularna aplikacija budilnika iz Northcube AB. Ne samo da vas obaveštava o količini i kvalitetu sna tokom putovanja, on vas budi postepeno jer prati vaše pokrete i traži najbolji trenutak da vas probudi tokom prethodno podešenog intevala od 30 minuta. Da bi ta funkcija funkcionisala, morate svoj smartfon da postavite na dušek.
TripIt
Android (besplatno) i iOS (besplatno) TripIt, aplikacija i veb sajt za organizaciju putovanja, zaradio je od kritičara najviše pohvala kao omiljena aplikacija za putovanja. Aplikacija omogućava preglede svih vaših predstojećih putovanja, koje prikuplja skeniranjem primljene e-pošte vezane za putovanja (kao što su maršrute avio letova, rezervacije rentiranog automobila), preko prosleđene e-pošte ili ručnim unosom.

3146-15-obaveznih-xa-android-ios-xa-aplikacija-za-poslovne-putnike