О оснивачу

Попуњавајући дугогодишњу празнину класичног образовања у домену рачунарства код нас, фирма ЦЕТ (Computer Equipment and Trade) је основала прво Рачунарски факултет, а затим и прву приватну Рачунарску гимназију у Србији.

Фирма ЦЕТ је основана 1990. године, а бави се обуком за рад на рачунарима, издаваштвом и продајом домаће компјутерске литературе. Данас је фирма организована у два различита одељења: ЦЕТ издаваштво и ЦЕТ школски центар.

ЦЕТ Школа рачунара је лидер у неформалном информатичком образовању, иза које је више од 30 година успешног рада и преко 49.500 задовољних полазника, а у понуди је преко 70 обука како за почетнике тако и за професионалце.

Наши професионални тренери ће вас научити вештинама рада на рачунару у основним програмима и припремити за полагање међународно признатих IT сертификата. Обуку држи изузетно мотивисан и високо квалификован тренерски кадар, са великим професионалним искуством, али и радом са људима.

Још једна од предности ЦЕТ Школе рачунара је рад у малим групама, које чине до 10 полазника. То омогућава посвећеност појединцу и његовим потребама, чиме се полазници успешно припремају за самостални рад и полагање међународних сертификата.

Настава се изводи на врхунској опреми и најновијим верзијама софтверских пакета. Обуке се стално иновирају и прилагођавају новим верзијама програма, коју прати и адекватна рачунарска литература.

ЦЕТ је лидер на нашем тржишту када је у питању издаваштво стручне компјутерске литературе. До сада смо издали преко 400 наслова рачунарских бестселера. Такође смо  ауторизовани преводиоци за издавачке куће: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex и многе друге светске издаваче.

1445-o-osnivacu