Motorolin telefon Moto X

Prednosti: Motorolin Moto X kombinuje brzu kameru i futurističke mogućnosti govornih komandi u solidno izrađenom dizajnu sa odličnim balansom veličine ekrana i udobnosti korišćenja. Telefon ima odličnu trajnost baterije i raspoloživ je u beskrajnom nizu prilagođenih dizajna.

Mane: bez proširive memorije, prostor može da postane problematičan, pogotovo na osnovnom modelu od 16 GB . Ekran nije veliki ni oštar kao kod nekih konkurentskih uređaja.

Zaključak: mada kvalitet ekrana i kapacitet memorije zaostaju za suparničkim supertelefonima, Moto X sa svojim izvanredno kompaktnim i udobnim dizajnom, neverovatnim govornim kontrolama, i dugotrajnom baterijom je vredan Android takmičar. Grubo rečeno, Motorola nikad nije uspela da napravi pravi vrhunski supersmartfon na nivou Samsung Galaxy S4 или HTC One . Ali kompanija se trudi da to promeni sa modelom Moto X . Smartfon od 199 dolara je prvi Motorolin ručni telefon razvijen u potpunosti pod pokroviteljstvom Google -a, njihovog korporacijskog roditelja (i kuma operativnog sistema Android ). Biće dostupan u prodaji krajem avgusta.

Izvor: CNET

2295-motorolin-telefon-moto-x