Najbolji smartfoni za nesto manje novca

Cene smartfona se stalno dižu i padaju zbog rezultata prodaje или kratkoročnih promocija, zato pazite na povoljne prilike. 

HTC One  ; izdat aprila, 2013

Ima zapanjujući vizuelni dizajn, jaku kameru i jedan od najbržih procesorsa. Osim toga, ostali telefoni ne mogu da se mere sa njegovim spoljnim zvučnicima. 

Samsung Galaxy S3  ; izdat juna, 2012

GS3 je zaista star već godinu dana, ali sa brzim procesorom, izvrsnom kamerom od 8 megapiksela i Android4.1 Jelly Bean ažuriranjem, ne može se zanemariti.

Apple iPhone 4S  ; izdat oktobra, 2011

Njegov ekran od 3,5 inča možda je mali u odnosu na novo lice od 4 inča iPhon-a 5, ali ovaj telefon još uvek krase osobine zbog kojih je prošle godine uspeo: sjajan ekran, odlična kamera i robustan operativni sistem koji podržava iOS 6.

HTC First ; izdat aprila, 2013

On bi bolje prošao da aplikacija Facebook Home  nije dostupna i na modelu HTC One X , koji po istoj ceni ima bolje karakteristike.

HTC One X ; izdat maja, 2012

Možda se ne može pohvaliti četvorostrukim procesorom kao HTC One X+  ili HTC One , ali ima prvoklasnu kameru i ekran, veoma brz čipset sam po sebi, Android 4.0 (koji može da se nadogradi na  Jelly Bean ) i LTE brzine.

Pantech Discover ; izdat januara, 2013

Ima zanimljiv ergonomski dizajn i 4G LTE brzine. Nažalost, kamera od 12,6 megapiksela nije baš za pohvalu, a nema ni Google Now , ako vam je to važno.

LG Spectrum 2 ; izdat oktobra, 2012

Ima Android 4.0, izvrsne 4G LTE brzine, i mogućnost bežičnog punjenja.  Kamera od 8 megapiksela vas možda neće oboriti s nogu, ali sve u svemu, Spectrum 2 je veoma pristojan proizvod za prihvatljivu cenu.

2142-najbolji-smartfoni-za-nesto-manje-novca-2142