Opera i WhatsApp

Nova verzija pretraživača Opera omogućava vam da razmenjujete poruke preko aplikacije WhatsApp dok radite. Kompanija je predstavila novi pretraživač koji povezuje Facebook Messenger, WhatsApp i Telegram.  Dakle, ako ste nervozni jer se plašite da ćete propustiti najvažnije događaje jer niste povezani na Facebook Messenger или WhatsApp, bićete oduševljeni novim ažuriranjima Opera- e.

Opera je danas predstavila novi pretraživač koji ima integrisane aplikacije za razmenjivanje poruka i nalaze se u traci sa strane. Nova verzija pretraživača koji ima šifrovani naziv je Reborn ( ponovo rođen) omogućava vam da razgovarate sa prijateljima pomoću aplikacija Facebook Messenger, WhatsApp i Telegram dok radite u glavnom pretraživaču. Ostale aplikacije, kao što su Viber i WeChat nisu obuhvaćene podrškom, ali u kompaniji se nadaju da će uskoro biti.

Iako Opera znatno zaostaje za Google Chromom i Apple Safari -em kad se uzme u obzir broj korisnika, prošle godine je dodala nekoliko zanimljivih karakteristika kao što su ugrađeno blokiranje oglasa i preračunavanje vrednosti različitih valuta. U novom pretraživaču, aplikacije za razmenjivanje poruka možete da zakačite kao prečice na traku koja se nalazi sa strane, što znači da ne morate stalno da se krećete po različitim karticama или prozorima. I ne samo to. Možete da razmenjujete fotografije preko mreže или da se odjavite sa aplikacija za razmenjivanje poruka direktno iz pretraživača. Naravno, kao i svaki drugi pretraživač или veb stranica, Opera nema pristup nijednoj informaciji koja je podeljena или preneta pomoću tog servisa.

4335-xa-opera-xa-i-xa-whatsapp-xa