Ovaj mali kvadratni privezak može biti najbolji prijatelj vašeg pametnog telefona

K’isauve , koji sada prikuplja sredstva na Indiegogo , je kao prenosivi dodatak i izvor struje za vaš telefon, a jedva je veći od 10 cm2 (43x43x11mm). K’isauve (izgovara se “kisov” – na francuskom znači “koji čuva”) je ujedno baterija, USB disk i kabl za sinhronizaciju. 

Na donjoj strani kvadrata, dva kabla su uredno ušuškana u žlebove. Izvucite ih i jedna strana ide u mobilni uređaj ( K’isauve postoji u modelu Lightning za iOS i mikro- USB modelu za Android uređaje) a drugi se uključuje u USB port. Ovo vam omogućava da lako povežete telefon sa računarom za sinhronizaciju fajlova или u zidnu utičnicu za punjenje.

To, samo po sebi, nije baš revolucionarno. Ali spravica ima i više trikova. Za početak, može da posluži kao USB disk, pa telefon i računar mogu da mu pristupaju putem aplikacije sve dok je priključen. Tako da možete spustiti svoje filmske или foto datoteka na K’isauve i osloboditi kapacitet telefona, ali ih i dalje možete gledati preko telefona. K’isauve je dostupan za Android или iOS sa kapacitetom 16GB, 32GB i 128GB. K’isauve takođe može da posluži kao rezervna baterije za vaš telefon. Sve što treba da uradite je da ga napunite (to traje 8 minuta), a zatim, ako vaš telefon ostane bez energije, K’isauve će mu dati još 30 minuta korišćenja.

Postoji prekidač na vrhu kojim birate režim – USB disk, link kabl или baterija – a ima 2 usisne čašice za pričvršćivanje na zadnju stranu telefona, da sve bude lepo i uredno.

Izvor: CNET

3532-ovaj-mali-kvadratni-privezak-moze-biti-najbolji-prijatelj-vaseg-pametnog-telefona