Windows Story Remix

Microsoft -ova aplikacija Windows Story Remix najavljuje nova jesenja ažuriranja Creators za Windows 10 .Aplikacija vešto kreira priče mešovite realnosti kombinujući fotografije i video zapise. Kompanija Microsoft se nada da će napraviti predstavu kreativne snage povodom jesenjih ažuriranja Creators za Windows 10. Naime, predstaviće novu aplikaciju Windows Story Remix koja će obuhvatiti sve 3D tehnologije koje su se pojavile sa početnim ažuriranjima, a koja će vešto napraviti i montirati materijal i napraviti multimedijalne priče mešovite realnosti. 

Aplikacija Story Remix koristi vaše lične podatke koje ste podelili sa Microsoft Graph- om da bi stvorila tematske priče kombinujući vaše slike i video zapise kojima možete dodati trodimenzionalne objekte i žvrljati pomoću Windows Ink- a.

Iako bismo mogli da kažemo da je mogućnost automatskog izbora, uređivanja i kreiranja video zapisa, kao i njihovog tematskog grupisanja već viđena, u ovoj aplikaciji postoji nešto novo. U celu priču mogu se integrisati trodimenzionalni objekti i prikačiti za ljude koji se pomeraju. Priča se može vešto i automatski izmeniti u zavisnosti od odabira određene teme.

4341-xa-windows-story-remix-xa