Zaista postoji aplikacija i za to

Preplavljeni smo mobilnim aplikacijama, od onih korisnih ( office aplikacija) do zabavnih (mnogih verzija igre Angry Birds ), ali ako vam ikad, recimo, zatreba informacija o tome kada da otrčite u kupatilo dok gledate film, или želite da simulirate fenomenalno iskustvo heftanja, ovo su aplikacije za vas. 

RunPee

Zavalili ste se i gledate film koji vas je zainteresovao, potpuno ste se udubili u akciju na ekranu… a iznenada. Morate da idete. Ali ne biste hteli ništa da propustite! Kad ovoj aplikaciji, koja je dostupna za iOS , Android i Windows Phone , kažete koji film gledate, ona će vas obavestiti o najzgodnijem trenutku da potrčite. Osim toga, obavestiće vas i da li da ostanete da vidite neke scene koje dolaze nakon odjavne špice.

Hiccup Begone

Štucanje je užasno i naravno, kada vas uhvati, svako u blizini nudi neki čudan domaći lek. Ali umesto da pokušate da popijete čašu vode dok stojite na glavi (stvarno?), isprobajte ovu aplikaciju sa temom karnevala. Ona sadrži neke od isprobanih principa kao što je zastrašivanje i skretanje pažnje da bi se štucanje prekinulo.

SimStapler

Smejaćete se, rugaćete se, reći ćete: „To je toliko glupo,“ ali ćete da heftate. Kako ćete samo da heftate! (Napomena: Ništa nećete da zaheftate, ali je simulacija toliko realistična, da ćete se čuditi što papiri nisu zaista spojeni.)

Toilet Finder

Sećate se kada je Džordž Kostanca ( George Costanza ) tvrdio da ako mu navedete neki ćošak u Njujorku, on zna da vam kaže gde je tamo najbliži javni toalet? E pa, da je Džordž postao programer mobilnih aplikacija, ovo bi bila njegova aplikacija. Dostupna za iOS i za Android , ona koristi GPS i obaveštava vas gde se nalazi najbliži toalet. Baš praktično!

Annoy-a-Teen

Ne, nije reč o aplikaciji koja gunđa tinejdžerima o pravilnoj gramatici umesto skraćenica za poruke. U stvari, čak je i đavolskija: ova iOS aplikacija proizvodi neugodan zvuk visoke frekvencije koji čuju jedino tinejdžeri, pošto su im uši još uvek dovoljno osetljive da čuju tu frekvenciju, koja je nečujna za starce čiji sluh je vremenom popustio.

Pimple Popper

Raspoloživa za Android i iOS , ova aplikacija pretvara u igru ono što je za tinejdžere pitanje života i smrti. Jeste, to je zadatak traženja i uništavanja bubuljica na licu, svaka vrsta bubuljice mora da se pukne na drugi način. Naravno, koncept igre je pomalo odvratan, ali je bolji od alternative iz realnog života.

Voodoo

Svako ima bar jednu osobu u svom životu za koju im je palo na pamet: „Eh, da imam vudu lutku za njega, ja bih….“ E pa, ova iOS aplikacija je nežnija vudu lutka, tako da možete da izrazite svoju agresivnost bez brige da vas ne uhvate u natprirodnim marifetlucima.

Izvor: IT WORLD

2190-zaista-postoji-aplikacija-i-za-to