Microsoft SQL Server 2012 програмирање

5649-microsoft-sql-server-2012-programiranje

У овој књизи наћи ћете све оно што обухвата кључне елементе SQL Servera 2012. То је приручник за постепено учење који вам пружа потребне концепте дате у малим деловима и представљене на систематичан начин, а који се надовезују један на други.

SQL Server 2012 је најновије отеловљење система за управљање базама података који се користи више од две деценије. Ова књига се фокусира на кључне потребе сваког програмера, без обзира на ком су нивоу његове вештине. У средишту пажње се у великој мери налази само верзија 2012, али се такође редовно помињу питања компатибилности са претходним верзијама, пошто могу утицати на ваш избор за дизајн и кодирање.

Уколико сте почетник, ово је књига за вас. Истовремено, она је израђена тако да вам служи и у каснијој фази рада. Оно што се налази у њој неопходно је за једног почетника, али просто има превише информација које све време можете држати у глави, па су оне представљене тако да чине солидан приручник чак и за корисника средњег нивоа, као и за напредног корисника.