Career Days 2020 – Каријера те зове

Career Days вас позива да и 2020. будете део највећег сајма пракси и запошљавању Србији! Овог 14. и 15. октобра дружићемо се у измењеном онлине окружењу. Међутим никако нећемо дозволити да нас тренутна ситуација ограничи у покушају да младима пружимо прилику да дођу до водећих компанија из разних области пословања. Наши партнери су у потрази за перспективним младим људима, који желе да започну или усаврше своју каријеру. Да ли то желиш да будеш ти? Придружи нам се!
Шта ће све бити доступно учесницима овогодишњег Career Days-а?
Пре свега, оба дана сајма, делегати ће моћи да причају са компанијама на њиховим виртуелним штandовима путем платформе коју су припремили наши партнери из Impact Hub Beograd.
Меет Yоур Цареер
Уколико желите да директно од запослених у компанијама попут Delhaize, Галеника, Moore Степхенс и друге, чујете како то изгледа један њихов радни дан, атмосфера у канцеларији, које су то отворене позиције и праксе које нуде, пријавите се на Меет Yоур Цареер – онлине позив у коме ћете имати прилике да сазнате све ово и више из прве руке у 45 минута. Заједно са још 15 делегата постављајте питања и сазнајте све што до сада нисте знали о овим тржишним махерима.
Спеед Датинг
Тражите посао и желите да имате интервју са ХР-ом фирме Меркатор, Delhaize, Галеника, Манpower и других, Спеед Датинг је права ствар за вас. Спеед Датинг представља кратак интервју са представницима компанија. У седам минута, имаћете прилике да представите себе послодавцу, покажете своје квалитете и жељу за усавршавањем и обезбедите посао или праксу у некој од наведених компанија. 
За оба сегмента Career Days 2020 сајма можете се пријавити на линку
Уколико нам се пак 14. и 15. октобра не можете придружити, али бисте желели да будете “на оку” нашим партнерима то је, као и сваке године, могуће тако што ћете оставити свој ЦВ на линку и он ће бити на располагању неким од најпожељнијих послодаваца у Србији!
Уколико желите да будете у току са најновим информацијама везаним за догађај можете посетити нашу Instagram страницу @цареердаyсбеоград , сајт цареердаyс.рс као и наше профиле на ЛинкедИн-у И Facebook-у .
Придружите нам се, чекамо Вас!
Career Days двадесет и седму годину за редом организује AIESEC, која као глобална организација, својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.
cd20.1.jpg        

5959-xa-career-days-xa-2020-karijera-te-zove