Позив студентима на Data Science Цонференце 2020

ДСЦ Еуропе 2020 је стигао са новембром, на вама је само да постанете део Data Science & АИ догађаја године! 
DSC_Europe_Cover_Ln_Event_1.jpg
Сви знамо да је новембар месец у коме почиње ДСЦ-манија и када сви нестрпљиво чекамо да DSC Конференција почне! Ове године, DSC Еуропе 2020 ће се одржати онлине, од 15-19. Новембра и слободно можете очекивати доста података, прстохват АИ-ја, и све то помешано са темама попут Decision Intelligence и креирања Дата & АИ производа. Звучи сјајно, зар не? Официјални језик Конференције ће бити енглески.
Током догађаја, имаћете прилику да слушате 14 Кеyноте говорника, преко 100 високо квалитетних говора и преко 25 Техничких туторијала на теме попут Data Science, АИ & МЛ, Decision Intelligence, Building Дата & АИ Продуцтс, Опен Мовемент, Quantum МЛ, Футуре оф Wорк with АИ, Big Data & Дата Енгинееринг и друге. На DSC Еуропе 2020 добићете прилику да слушате имена попут: Bob Сутор, Прассана Лас Дас,Бојан Тунгуз, Амandа Броцк, Габриелла де Qуеироз, Yонг Схи, Alex Антиц, Јаимие Боyд – који су водећи стручњаци и лидери у нашој области. Зато немојте превише чекати и придужите нам се – и постаните један од многих који ће бити присутни на овом догађају!
Уколико сте заинтересовани да присуствујете DSC Еуропе 2020 – за наше госте смо обезбедили 2 могућа начина учешћа и један од њих је потпуно бесплатан.
Можете се регистровати за БЕСПЛАТНУ DSC Europe 2020: Open day пропусницу и да у ливестреам-у пратите програм који ће се дешавати 19. Новембра. За бесплатну карту се можете пријавити путем: https://датасцицонференце.цом/тицкет/опен-даy/ 
Радili смо вредно и предано у претходном периоду како бисмо вам припремили доста интересантних тема које покривају теме из читавог Data Science & АИ екосистема. Уколико вам ово звучи добро, погледајте наш website и сами се уверите зашто смо Data Science & АИ догађај године.
Е-видимо се на DSC Еуропе 2020 од 15-19. новембра! 
DSC_Europe_4_Speakers_Alex_Prassana_Gabriela_Milos.jpg  DSC_Europe_4_Speakers_Petar_Andy_Gabriel_Susan.jpg  DSC_Europe_4_Speakers_Robert_Yong_Amanda_Bojan.jpg

6012-poziv-studentima-na-xa-data-science-conference-2020-xa