Позив за учешће студената на Data Science Цонференце 4

Data Science Цонференце 4.0 је највећа конференција о науци о подацима у централној и југоисточној Европи. Ове године одржаће се у Хотелу Хyатт Регенцy Белграде 18. и 19. септембра.  Ове године очекујемо преко 1000 гостију, а за два конференцијска дана наступиће 80 интернационалних говорника са својим предавањима и у дискусионим групама. Паралелно са предавањима постојаће и UnConference и Еxпо са партнерима излагачима (TomTom, Comtrade, IBM, VIP и многи други) а пред конференцију одржаће се преко 130 сати техничких туторијала намењених учесницима.
Поред главног програма, на конференцији као додатни садржај нудимо и радионице  за студенте. Радионице за циљ имају упознавање са компанијама које их организују као и са алатима који се користе у струци. Овогодишње радионице рализоваћемо у сарадњи са партнерима и то:
•Comtrade: Data Science: From Data to Decisions 
•Enetel: The Art of Data Science
•GfK: Use of Data Science tools for analyzing shopping carts and loyalty programs
Да бисте учествовали на радионици можете се пријавити путем линка до 31. августа. Уколико будете изабрани да учествујете у жељеној радионици добићете бесплатну карту за улазак на конференцију. Радионице су одлична прилика да сазнате шта то значи бити data scientist и да упознате људе који су дуже време у томе. Претходне године је чак 5 особа добило понуду за посао или праксу због учешћа управо у овим радионицама, те уколико тражите посао не пропустите прилику да сазнате које квалитете компаније заправо траже. 
Такође, овим путем бисмо желели да позовемо све заинтересоване студенте да помогну у организацији конференције. Позив за волонтере и форма за пријављивање налазе се на нашем сајту и трајаће до 31. августа. Као волонтер имаћете прилику да видите шта се налази иза кулиса једног овако великог догађаја као и да научите шта је све потребно за његову рализацију. 
Уколико имате питања, слободно нам се обратите на dsc.info[@]isn.rs ili путем наше facebook стране и потрудићемо се да вам дамо све одговоре. Надамо се да се ускоро и видимо!

4980-poziv-za-ucesce-studenata-na-xa-data-science-conference-4-xa