Предавање „Значај предузетништва“ и пријаве за Startуп центар

Представљање Startуп Центра, који ускоро креће са радом на Економском факултету у Београду, биће одржано у уторак 05. септембра 2017. године. Од 16 часова отварамо врата Професорске сале Економског факултета за све младе који желе да закораче у изазовни свет предузетништва. О значају покретања startapа у Србији говориће један од ментора у центру Иван Бјелајац, суоснивач MVP Workshop-a и директор компаније GoDaddy Europe.

Предавање је намењено младима који желе да покрену своје компаније и закораче у узбудљиви свет грађења бизниса. Овом приликом, за будуће предузетнике биће одржане две практичне радионице о Business Model Цанвас-у и Customer Interview-ima, које је неопходно приложити уз пријаве за бесплатан тромесечни менторски програм у Startуп центру. Присутни ће на радионици научити да правилно попуне Business модел цанвас, али и како да се најбоље припреме за разговоре са потенцијалним клијентима. На крају предавања биће осврта и на технике процене тржишта, посебно одређивање величине претпостављеног тржишта.

Обавезне су пријаве за предавање, због ограниченог броја места. Сви заинтересовани за радионицу могу се пријавити на линку:  https://goo.gl/forms/kqEtP3SFA1rO1BcQ2 

Startup центар креће са радом од октобра, а прилику да раде на валидацији својих идеја са најбољим менторима имаће три изабрана тима. Centar ће водити искусни тим ментора (product менаџера, дизајнера и програмера) компаније MVP Workshop. Online пријаве за тимове који желе да се пријаве за бесплатан програм Startup центра су у току и затварају се 15. септембра 2017. године. Детаљније о пријавама прочитајте на:  http://mvpworkshop.co/startup-centar/ 

Centar се налази у згради Економског факултета у Београду и резултат је сарадње компаније MVP Workshop, која се бави валидацијом идеја startapа у раној фази, и Центра за сарадњу са привредом, Економског факултета у Београду. Модерно опремљен простор Startup центра даје сјајне услове за рад тимова, као и подстицајну атмосферу за размишљање и грађење нових бизниса. Отворен простор омогућава размену идеја, а посебан део намењен је дружењу свих учесника и предавањима.

Позивамо младе да храбро закорачите у свет предузетништва и придруже нам се на представљању Startup центра на Економском факултету.

startup-center2.jpg

4515-predavanje-znacaj-preduzetnistva-i-prijave-za-xa-startup-xa-centar