Пријаве за GoDaddy Wомен ин Tech Талк

У четвртак, 15. новембра у 18 часова у просторијама компаније GoDaddy биће организован Wомен ин Tech талк где ће гост бити Ридхwана Кхан, сјајна предузетница, инфлуенсерка и жена у ИТу. Ридхwана је из Јужне Африке и гост је ових дана на једној од конференција у Београду, те ће одржати кратко предавање и мотивисати девојке и жене које желе да се баве ИТем, оне које су већ нешто „загребале“ у овој индустрији, желе да буду предузетнице… 
На овом линку  заинтересоване учеснице могу да се пријаве. Предавање ће бити на енглеском језику, па би било пожељно да посетиоци причају/разумеју енглески. Након предавања имаћемо и малени networking са послужењем 🙂 Све ће се завршити до 8pm 🙂 
Ево ко је она, њеним речима:
Ridhwana Khan is an entrepreneur and a software development consultant. 
As a software developer she is constantly fulfilling her passion of finding solutions to problems that meaningfully impact people’s lives. 
She was chosen as one of the ‘2018 Inspiring 50 women in STEM in South Africa’. She had co-founded a software development company in 2015 and worked with the company until 2018. She has also co-founded a non profit organisation that assists students with mathematics in under developed areas of South Africa. 
Ridhwana is passionate about diversity and is involved in multiple activities that empower women in tech. She is a co-organizer of a Ladies that UX and Women in Tech meetup group that serves a support system for women to learn more about user experience and software development respectively, and to build meaningful relationships. 

5112-prijave-za-xa-godaddy-women-in-tech-talk-xa