Пробуди предузетника у себи – AIESEC програм

Да ли си некада размишљао/ла о томе како би било баш страва када би једног дана могао/ла да покренеш свој бизнис, али ниси сигуран/на да ли је то за тебе? Да ли си се питао/ла шта би ти све уопште било потебно, која знања и вештине су неопходна да своју идеју претвориш у успешан бизнис план? Ове зиме имамо пројекат баш за тебе! За све студенте који би желели да сазнају нешто више и опробају се у практичним радионицама, AIESEC је припремио пројекат Ентрепренеурсхип Фор Yоутх. Прилику да упловиш у свет предузетништва имаћеш већ овог јануара на онлине платформама из топлине своје собе. Радионице у трајању од пет недеља  омогући ће ти да радиш на развоју soft и hard скилова неопходних за грађење даље каријере као и стицање знања о предузетништву од предавача искусних у овом пољу.
Soft skills вештине неопходне су у међуљудским односима, попут толерантности и слушања других, као и емоционалне интелигенције. У савладавању ових вештина ће ти помоћи чланови AIESEC-а који ће бити и лидери тимова у које сте подељени на овом пројекту. Задатак сваког тима биће планирање start-up компанија, при чему ће се свака базирати на једном од Циљева одрживог развоја, о којима ћеш више чути током пројекта. 
Hard skills представљају специфична знања и способности које су данас неопходне да би млади људи били успешни на послу. Управо о њима ћеш моћи да чујеш и учиш од домаћих предавача – партнерских компанија, представника факултета,  као и од  чланова AIESEC-а из других земаља. На крају пројекта бићеш богатији/ја за много нових знања, познанстава и наравно вештина.
Зашто су важна предузетничка знања и вештине?
 Због лакшег сналажења у области пословања
 Као предузетник, можеш да бираш чиме ћеш се бавити, на који начин и када
 Предузетничка знања и вештине можеш применити у свим областима живота
Да ли ти све ово звучи занимљиво? Да ли можеш да замислиш себе у тиму вршњака са којима ћеш се заједно развијати и учити вештине које су ти потребне да једног дана оствариш свој бизнис?
Остави своју пријаву овде и уплови у фантастични свет предузетништва! Цена радионица износи свега 2000 динара.
Ако имаш додатних питања, можеш позвати следеће бројеве:
 Милица Кнежевић: 063/1515-960
 Иван Ковачевић: 069/2132-621
Ко смо ми?
AIESEC је је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој!
efy_2_1.jpg

6029-probudi-preduzetnika-u-sebi-xa-aiesec-xa-program