Промоција INAT центра на панелу „Од е-миграције до дигиталне трансформације“

ИНАТ центар ће се представити на панелу у недељу 26. новембра у хотелу Радиссон Блу од 12-13.30 са темом Од е-миграције до дигиталне трансформације у оквиру Serbia Visions мултиконгреса.
Наши саговорници др Nikolaos Dimitriadis, Јелена Петровић испред Научно-технолошког парка, као и гост изненађења даће одговоре на нека од питања: 
•Које су кључне компетенције за запошљавање младих у ICT индустрији за послове које можда још не постоје? Шта млади људи могу да учине већ данас да усаврше те вештине?
•Где је шанса Србије и региона у индустријама 4.0 и самој дигиталној трансформацији, посебно младих људи? Како објашњавате парадокс да је велика незапосленост младих (не само у Србији, већ и на глобалном нивоу), а у ICT компанијама (не само софтверским) увек недостаје феноменалних кадрова? 
•Како у 2018. години изгледа емиграција талентованих људи од 18-40 година
•Како у добу дигиталне трансформације треба да сарађују различите генерације запослених: бејби бумери, миленијалци, генерација z? Шта једни од других треба да науче, шта свака од тих генерација треба да поправи код себе и које квалитете треба даље да развијају?
Улаз је слободан.
Више информација можете пронаћи на линковима:

4651-promocija-xa-inat-xa-centra-na-panelu-od-e-migracije-do-digitalne-transformacije