Инфо

Агенда и упутство за учеснике такмичења

Овогодишње такмичење ће бити одржано "online" употребом апликације Zoom. Линкове путем којих се приступа такмичењу учесници су добили путем e-maila (уколико нисте добили mail контактирајте нас: rafchallenge @ raf.rs). Такмичење се одржава у суботу 16. маја.

Молимо вас да поштујете сатницу такмичења - АГЕНДА.

Пре отварања такмичења у 11 часова сесија у виртуелној учионици “У1 – Пријем и проглашење победника” ће бити отворена од 10.45 часова. При покретању сесије на вашим рачунарима или мобилним телефонима биће инсталирана апликација Zoom, уколико је претходно нисте инсталирали. Налози на Zoom-u вам нису потребни, али је обавезно да користите своја имена и презимена како би комисија знала са ким комуницира. Сесија у учионици “У1 – Пријем и проглашење победника” биће отворена током целог такмичења.

Након пријема, следе одбране радова почев од 11.30 часова. Потребно је да сви учесници остану у учионици У1 где ћемо вас редом позивати на одбрану. Након што будете прозвани, потребно је да изађете из ове сесије и уђете на сесију за одређену категорију.

После завршене одбране немате обавезу враћања у учионицу У1 све до 16 часова када је проглашење победника.

Зоом апликација омогућава видео конференцију (звук и глас), као и дељење екрана. Микрофони учесника обавезно морају бити укључени током одбране, али не и на отварању такмичења и проглашењу победника где их можете палити по потреби уколико желите да поставите питање. Постоји и опција коришћења chat-a.

Финалисти RAF Challenge 2020

Коначан избор финалиста такмичења RAF Challenge настао је као резултат одлуке стручне комисије коју чине професори и асистенти Рачунарског факултета.

Школе које су послале највише радова и које ће бити награђене стручном литературом издавача CET су:

Медицинска школа "Стевица Јовановић", Панчево - професорка Минодора Чолока

Књажевачка гимназија - професор Миљан Јеремић

Школски центар "Никола Тесла", Вршац - професор Велимир Радиловачки 

Онлајн финале такмичења биће одржано у суботу 16. маја , употребом апликације Zoom. Сви финалисти ће мејлом добити агенду такмичења, као и детаљне инструкције о начину извођења онлајн одбране.

Захваљујемо се свим ученицима и професорима на сарадњи и великом броју послатих радова.

СПИСАК ФИНАЛИСТА

Финале такмичења RAF Challenge 2020 онлајн

Рачунарски факултет је донео одлуку да се сходно ванредним околностима такмичење RAF Challenge одржи ONLINE. Финале такмичења биће одржано у суботу, 16. маја 2020. године.

Такмичење ће се одржати уживо и интерактивно употребом апликације ZOOM која се користи у извођењу online наставе на Рачунарском факултету.

Детаљно упутство и линк за приступ ради одбране својих радова изабрани кандидати добиће мејлом.