РАФ-ОВЦИ НАЈБОЉИ НА NIS HAKATONU

Март, 2018.

На првом NIS Hakaton-у одржаном од 2. до 4. марта у ICT Playground-у РАФ-овци су освојили сјајне резултате:
Прво место освојио је тим под називом „Vudmani„, који чине : Вукоман Стојановић и Душан Здравковић са РАФ-а заједно са Маријом Николић са Факултета ликовних уметности и Николом Панајотовим са Више електротехничке школе.
Друго место заузео је тим под називом „Samsara“ а чине га Богдан Хабић и Вукашин Вукоје са РАФ-а и Небојша Урошевић са Математичког факултета.
НИС хакатон изазвао је велико интересовање са преко 50 пријављених тимова од којих је најбољих 10 ушло у такмичарску конкуренцију.  Тема Hakatonа је била је „Хаковање бензинске станице“. Након 48-часовног ,,Хаковања бензинске станице“, одабрана су и награђена најбоља три решења која NIS потрошачима нуде боље корисничко искуство захваљујући унапређеном програму лојалности ,,Са нама на путу“, још бржој услузи за оне који су стално у журби, односно веће бенефите за кориснике ,,NIS agro kartice“.
Победници првог NIS хакатона нису крили одушевљење, а били су и једногласни у томе да су се потајно надали награди, те да их још више радује могућност даље сарадње са компанијом НИС: „Мислимо да би прво требало да развијамо иновативна решења овде, која ће најпре помоћи унапређењу пословања у Србији, а потом и ван граница“, изјавили су чланови победничког тима Vudumani.

5491-raf-ovci-najbolji-na-nis-hakatonu