Наградни фонд од 5000 евра за три најбоља софтверска решења на трећем ФинТецх хакатону

Hakaton „Дигитализација пластике“ одржаће се од 18-20. маја са циљем проналажења иновативних решења за унапређење дигиталног искуства корисника платних картица. Пријаве до 14. маја.  
Societe Generale банка, Mastercard и ICT Hub организују трећи по реду финтек хакатон „Дигитализација пластике“, који је прилика за све који желе да у року од 48 сати са својим тимом креирају иновативно софтверско решење, у виду web или мобилне апликације на задате теме из области финансијске технологије (финтек). 
Позив је отворен за тимове који обједињују знања и вештине из IT-а и дизајна, бизнис размишљање, креативност и одлучност да за 48 сати квалитетно одговоре на постављени изазов, те је идеално да се у тиму нађу програмери, дизајнери, људи из света бизниса и предузетници.
За учешће на хакатону није неопходно поседовање предзнања или експертизе из области банкарства и финансија, за шта ће тимовима на располагању бити врхунски предавачи и ментори.
Укупни новчани наградни фонд је 5.000 евра за три најбоља решења по мишљењу стручног жирија на основу критеријума – иновативност, примена и пословни потенцијал решења, функционалност и дизајн. Поред новчаних награда, учешће је сјајна прилика за тимове да се представе потенцијалним послодавцима, клијентима и партнерима, као и одскочна даска за даље развијање идеје ка коначном производу.
Пријаве трају до 14. маја, а више информација потражите на www.hackathon.icthub.rs
Digitalizacija_plastike_najava.jpg

4855-nagradni-fond-od-5000-evra-za-tri-najbolja-softverska-resenja-na-trecem-xa-fintech-xa-hakatonu