Отворен конкурс за четврту генерацију програма за развој најбољих студентских идеја – Startуп центар

Од идеја које пружају забаву, као што је есцапе роом у кутији, до озбиљнијих, као што је уређај за комуницирање међу екстремним спортистима. Платформе на којима можете изнајмити уређај или наћи најбољег чувара за вашег љубимца. Софтвер који вам омогућава да проширите свој утицај на друштвеним мрежама. Апликација која вам помаже да се лакше носите са астмом или друга која вас наводи до жељеног производа у супермаркету. 
Различити проблеми са којима су се суочили студенти, постали су иновативна решења која су стартуп тимови развили током бесплатног менторског програма у Startуп центру, на Економском факултету. Сада имате прилику да претворите своје решење у бизнис, јер су пријаве за нову генерацију отворене од 1. фебурара до 1. марта 2019. године
Кроз тромесечни менторски програм студенти пролазе кроз читав низ предавања и радионица, од тога како најбоље обликовати своју идеју у минимални производ, разговарати са потенцијалним клијентима и одредити своје тржиште, до креирања визуелног идентитета и маркетинг стратегија. Своја искуства и знања преносе експерти из различитих области, а сваки тим добија свог ментора који им пружа подршку. До сада је кроз програм прошло 12 тимова, односно преко 50 студената. Више о тимовима можете погледати на нашем сајту .
Конкурс је отворен за студенте свих факултета који имају иновативну идеју и технолошко решење, али не знају како да је претворе у бизнис. Услови за тимове јесу да је бар један члан са Економског факултета, да имате једну девојку у тиму и да је ваш производ технолошко решење из било које области.
Поред тога што је учешће бесплатно, менторски програм Startup центра не узима никакав удео у вашем startupu. Зато – уколико сте окупили тим, имате идеју и спремни сте да од ње направите бизнис, трк на попуњавање пријаве !
За преузимање Business Model Canvas и Customer Interview обрасца контактирајте нас на: info[@]startupcentar.rs . Како бисмо вам олакшали пријаве, у понедељак 18.02. у 18h организујемо радионицу о томе како се попуњава Business Model Canvas, а можете се пријавити на следећем линку .
Видимо се у Startup центру!
SC_fotka_03.jpg

5208-otvoren-konkurs-za-cetvrtu-generaciju-programa-za-razvoj-najboljih-studentskih-ideja-xa-startup-xa-centar