Отворене су пријаве за online AIBG Belgrade – програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције

Трећи AIBG Belgrade се услед тренутне епидемиолошке ситуације одржава онлине 11. и 12. децембра.
Удружење студената технике Европе – Beograd, познато као BEST Beograd, по трећи пут са поносом организује Artificial Intelligence BattleGround – AIBG Belgrade, програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.
Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета широм Србије, који су такмичарског духа и желе да покажу своје знање из програмирања и вештачке интелигенције.
Тимови ће имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (bot-a), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри. Победнички тим очекује награда у износу од 100.000 РСД.
Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација, која броји 93 локалне групе у 34 земље. Од свог оснивања 2003. године,
локална група BEST Beograd омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе, а њене чланове чине студенти са техничко-технолошких и природно-математичких факултета, као и Фармацеутског факултета Универзитета у Београду. 
Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 11. и 12. децембра. Окупи тим и пријави се до 3. децембра на aibg.best.rs.
IMG_0543.JPG    IMG_0734.JPG

6065-otvorene-su-prijave-za-xa-online-aibg-belgrade-xa-programersko-takmicenje-na-polju-vestacke-inteligencije