Панел дискусије у оквиру Виртуалног сајма каријера и знања

У суботу, 14. октобра, у Startит центру у Београду (Савска 5), биће одржане две панел дискусије, у склопу овогодишњих „Виртуалних дана каријера и знања 2017“, а сви који желе моћи ће да их прате уживо из Startит центра, или преко ливе стреама (http://www.yоутубе.цом/ц/стартитрс/ливе).
Прва панел дискусија, са називом „Постоји легенда која каже да је кандидат без радног искуства нашао посао“, почиње у 11х. А да то није само легенда, покушаће да нас увере Јелена Чорак, HR Bussines Partner Manager у компанији „Delhaize Srbija“, Соња Јовановић, ХР Ассоциате Director у компанији „Ернст&Yоунг“, као и Љубинка Лекић, CMC Манагер у „Студио Модерна“. Управо ове три компаније су међу онима које на виртуелном сајму, између осталих, траже и запошљавају и кандидате без радног искуства.
У 13.30h креће друга панел дискусија усмерена ка ИТ почетницима и професионалцима, „Како Кларк Кент постаје Супермен“. Учествују Маја Николић, HR менаџер у компанији „Ubisoft“, Милица Лазић, Recruitment Specialist у „Endavi“, Јелена Ковач, HR Specialist у „High Tech Engineering Center (HTEC)“, Владимир Тркуља, Co-founder организације SEE IЦТ, и Будимир Јовановић, јуниор програмер. Причаће се о односу између кандидата и послодаваца у ИТ сфери, односно о томе о чему би требало повести рачуна када је у питању креирање текста огласа за посао, односно на шта кандидати треба да обрате пажњу приликом прилагођавања CV-ја. Исто тако, биће речи и о томе колико послодавци ресурса одвајају за обуку запослених и како тече пут јуниора до сениорске позиције.
Ако су вам теме занимљиве, чекамо вас у Startит центру (и обезбедили смо освежење и храну да „прегурате“ дан), а ако сте спречени физички да присуствујете, ту је и live stream, па панеле можете пратити преко следећег линка: http://www.youtube.com/c/startitrs/live
Како бисмо могли адекватно припремити простор, молимо вас да свој долазак лично у Startит центар потврдите слањем e-maila на адресу: milos.turinski[@]infostud.com
Slika_PR_saopštenje_VDKZ.png

4580-panel-diskusije-u-okviru-virtualnog-sajma-karijera-i-znanja