Покрените своју компанију у Startуп центру

Од јесени почиње са радом Startуп центар намењен студентима који желе да закораче у свет предузетништва. Реч је о бесплатном програму који ће помоћи младима да покрену своје компаније.
Уз подршку ментора компаније МВП Wорксхоп, студенти ће моћи да развијају своје предузетничке идеје и направе прве кораке у пословању. У току тромесечног рада у Startуп Центру, изабрани тимови ће радити на валидацији својих идеја и побољшању производа/услуге, како би спремни изашли на тржиште са својом компанијом.
Centar ће водити искусни тим ментора (product менаџера, дизајнера и програмера) компаније MVP Workshop. Свако од њих има преко 10 година искуства у грађењу успешних startapова, а један од пројеката на коме су сви заједно радили је била фирма Devana Technologies. 
Од 01. јула су отворене online пријаве за тимове који желе да се прикључе тромесечном програму развоја бизнис идеја. Период пријава ће трајати до 15. септембра 2017. године. Једини услов за пријаве и формирање тимова је да један члан тима буде студент Економског факултета Универзитета у Београду. У својим пријавама тимови ће имати задатак да доставе попуњен Business model canvas, одреде величину тржишта и пошаљу биографије свих чланова тима. Комисија представника MVP Workshop-a и факултета изабраће, крајем септембра, три тима који ће од октобра радити са менторима на грађењу својих компанија. 
Детаљније о пријавама прочитајте на: http://mvpworkshop.co/startup-centar/ 
Centar се налази у згради Економског факултета у Београду и резултат је сарадње компаније MVP Workshop, која се бави валидацијом идеја startapа у раној фази, и Центра за сарадњу са привредом, Економског факултета у Београду.
Модерно опремљен простор Startup центра даће сјајне услове за рад тимова, као и подстицајну атмосферу за размишљање и грађење нових бизниса. Отворен простор омогућава размену идеја, а посебан део намењен је дружењу свих учесника и извођењу предавања. 
Позивамо све студенте Рачунарског факултета да се придруже и пријаве за менторски програм у Startup центру.
Закорачите храбро у свет предузетништва.
Контакт особа:
Љиљана Бјеличић
ljiljana.bjelicic[@]mvpworkshop.co
avatar4-final.jpg

4449-pokrenite-svoju-kompaniju-u-xa-startup-xa-centru