Пријавите се за виртуелни хакатон – GirlsHack 2021

Драге девојке,
Задовољство нам је да вас позовемо да се пријавите за учешће на Girls Hack 2021 виртуелном хакатону који организује AFA и који ће се одржати онлине у оквиру петог по реду Wомен’с Леадерсхип Summit-а , 20. и 21. октобра 2021. Циљ јесте да учеснице Hakatonа добију регионални визибилитет и препознатљивост како би инспирисале што већи број девојака да се заинтересује за СТЕАМ области (наука, технологија, инжењерство, уметност и математика). Hakaton ће окупити 50 студенткиња (10 тимова) са техничких, бизнис и уметничких факултета и позивамо те овим путем да се пријавиш и будеш део тима који ће креирати решења за задати глобални изазов и на ком ћеш имати прилику да радиш са менторкама из великих технолошких компанија.
Осим тога, тимови ће бити мешовити и састављени од 5 студенткиња са поменутих факултета, па ћеш поред менторки имати и прилике да упознаш своје вршњакиње из других области.
Догађај представља одличну прилику да се повежете са студенткињама са различитих факултета и да поделите своја интересовања и знања о темама које вас највише интересују. Циљ је да кроз међусобну сарадњу и дружење учите једне од других, али и од ментора који ће са вама из прве руке поделити своја каријерна искуства која вама могу бити драгоцена. Додатно, имаћете прилику да присуствујете предавањима у оквиру Women’s Leadership Summit-a који ће окупити жене лидере из различитих области ради решавања глобалних изазова и креирања иновативног и оџивог екосистема. Како је то изгледало прошле године можете погледати на овом линку.
За хакатон се можете пријавити путем мејла: ема.лукиц [@] афа.цо.рс, тако што ћете нам послати кратак видео где ћете навести како се зовете, са ког факултета долазите и у ком ћете одговорити на питања “Зашто баш мене треба да изаберете за Girls Hack такмичење?” И “Волела бих да радим у (којој?) области и да будем посвећена решавању (ког?) конкретног изазова?”
Уместо видео поруке, можете нам послати и текстуални одговор на наведена питања. Молимо вас да у мејлу поред имена, презимена и назива факултета наведете и контакт телефон. Пријаве су индивидуалне, а 50 девојака које добију прилику да учествују на GirlsHack-у ћемо о формираним тимовима и припадајућим менторкама обавестити дан пре почетка хакатона.
Више информација о AFA и хакатону можете пронаћи путем следећих линкова:
Радујемо се да видимо ваше пријаве!

6441-prijavite-se-za-virtuelni-hakaton-xa-girlshack-xa-2021