Пријем нових тимова у Startуп центру

Startуп центар прима нове тимове да развијају своје идеје!
Имате одличну идеју, али вам недостају знања да покренете своју компанију? Менторски програм Startуп центра на Економском факултету је ваше светло на крају тунела.
Отворili смо пријаве (http://startupcentar.рс/пријаве/) за нову генерацију тимова који ће радити на валидацији своје бизнис идеје. Примамо три нова тима да са искусним менторима и предавачима из стартуп заједнице и компаније “МВП Wорксхоп” (http://мвпwорксхоп.цо/) развију свој минимални производ, истраже тржиште, потенцијалне купце, конкуренцију, и направе стратегије раста своје компаније.
 
Тражимо амбициозне младе предузетнике, који желе да направе свој производ и развију одржив пословни модел. Бесплатан менторски програм Startup центра је отворен за све са идејама, једини услов је да један члан тима буде студент Економског факултета у Београду. За све којима треба помоћ да пронађу колеге економисте, организујемо и посебан Speed dating који ће се одржати 8. фебруара . Пријаве за speed dating су на линку: https://goo.gl/forms/Vmeyuj4B2jjYWBYD3 
Пресек свих пристиглих пријава биће 20. фебруара , а након интервјуа са изабраним тимовима, проглашавамо нове станаре Startup центра. Тромесечни менторски програм креће од марта, а након завршетка предавања, биће организован и Демо дан, односно представљање тимова пред инвеститорима.
Прва генерација полазника Startup центар програма радила је на развоју уређаја за комуникацију намењеног екстремним спортистима, предвиђању раста криптовалута и платформи за организацију занимљивих бициклистичких тура широм света намењених љубитељима путовања.
“По пријављивању за Startup центар замисао о раду и боравку у центру је била крајње другачија. Видео сам себе са тимом како од првог дана седимо и куцамо линије и линије кода и да ћемо понекад одслушати по које предавање. Када је започео програм менторства кроз разна предавања и савете био сам помало скептичан о значају њих самих и све више сам на то гледао као губитак времена од развоја самог производа. У једном тренутку, као тим, тотално само изгубили појам о томе шта развијамо, за кога то правимо и шта ћемо да радимо. Одлучили смо да паузирамо са кодирањем и да се посветимо истраживању тржишта, конкуренције, корисника, састанцима са доменским
експертима и бројих других ствари о којима је било говора. У једном тренутку све је легло на место. Доста тога сам читао и анализирао и заправо прихватио чињеницу која је крајње
контраинтуитивна – да при развоју неког производа, сам физички развој је последњи у низу много корака.” – истиче Никола Кривачевић, члан тима BikeSeeing.
Саставите свој startup тим, попуните пријаву и дођите да заједно развијамо вашу бизнис идеју!
Више информација на:  info@startupcentar.rs  или www.startupcentar.rs 
Instagram: [@] startupcentar
SC-Vizual-za-Prijave.jpg

4740-prijem-novih-timova-u-xa-startup-xa-centru