Први пут на виртуелном сајму запошљавања сви ИТ послови на једном месту

На овогодишњем сајму по први пут наћи ће се ИТ капсула где ће регионалне и локалне ИТ компаније изаћи са понудом слободних радних места за ову струку. Осми регионални сајам запошљавања и образовања „Виртуелни дани каријера и знања 2017.“, ове године биће одржан од 11. до 18. октобра, на адреси http://данкаријера.цом/РС/ . 
Нове ИТ раднике у Србији ће тражити Nordeus, Инфостуд, П3 Цоммуницатионс, Сител СБА, еФронт, Цомдата, Ubisoft, Глобал Енгинееринг Тецхнологиес, Представништво Joorney и Webcom / Callidus Cloud.
Сајам и ове године посетиоцима нуди додатне активности: live chat са послодавцима по тачно утврђеном распореду као и Виртуелни Hakaton где ће програмери кроз решавање задатака имати прилику да покажу своја знања у програмирању.
Поред IT капсуле на сајму ће се наћи још четири тематске капсуле, HoReCa, Образовање, Трговина/Продаја и Финансије/Банкарство, у којима ће и остали посетиоци сајма моћи да потраже посао за себе.
Током сајма посетиоци ће моћи и физички да присуствују панел дискусијама које ће се одржати у просторијама Startит центра у Београду у суботу, 14.10. од 11 h, током којих ће представници компанија говорити о позицијама које су намењене кандидатима без искуства. На другом панелу представници IT сектора ће дискутовати о огласима и пријавама на јуниорским и сениорским позицијама.

4553-prvi-put-na-virtuelnom-sajmu-zaposljavanja-svi-xa-it-xa-poslovi-na-jednom-mestu