SICEF хакатон 5 – Пријава за такмичаре

Пети по реду SICEF Hakaton биће одржан од 9. до 11. новембра 2018. године на Електронском факултету у Нишу. У питању је двадесетчетворочасовно такмичење у програмирању, у коме учествује осам тимова од по четири члана. Такмичари се пријављују преко апликације која је објављена на сајту Hakatonа, месец дана пре такмичења. Једини услов је да такмичари буду студенти. Потребно је да пријаве задовоље критеријуме жирија, након чега ће кандидатима бити јављено да ли су изабрани да се такмиче на петом по реду Hakatonу. Добродошли су и такмичари из иностранства којима ће смештај бити обезбеђен.
 Тема Hakaton-а биће позната непосредно пред сам почетак такмичења, док су се као теме претходних година нашле апликације за помоћ избеглицама и побољшање услова студирања. Задатак сваког тима је да осмисли апликацију у лично изабраној технологији, која одговара задатој теми и представи је стручном жирију. Жири чине професори Електронског факултета и представници спонзора, а за прва три пласирана тима су обезбеђене вредне награде. Неки од овогодишњих спонзора су компаније Horisen, IBM, ApexSQL, Producthive.io, итд. На Hakatonу такмичарима је поред преко потребног интернета и додатних монитара, обезбеђена храна током целог трајања такмичења, као и Соба за забаву (Fun Room) како би се одморili и добили нове идеје.
Главни организатор Hakatonа – SICEF (Студентски Иновациони центар Електронског факултета у Нишу) је организација која је формирана да би допринела студирању и усавршавању студената техничких факултета и популаризовала струку инжењера. Са истим циљем позивамо све заинтересоване такмичаре да се пријаве до 1. новембра и стекну нова пријатељства, знања и искуства!
За више информација такмичари могу посетити званични сајт Hakatonа као и facebook страницу:
FBprofile2x.jpg

5050-xa-sicef-xa-hakaton-5-prijava-za-takmicare