У току су пријаве за први Ретаил Tech хакатон

Компанија Делез Srbija ће од 29. јуна до 01. јула 2018. године, у сарадњи са Центром за развој технолошког предузетништва и иновација – ICT Hub, организовати први Ретаил Tech хакатон. Тема и задатак за учеснике догађаја биће „Ин-Store Дигитал Еxпериенце“, док ће наградни фонд за три најбоља решења износити укупно 5000 евра. Ретаил Tech хакатон ће се одржати у центру за иновације Плаyгроунд на адреси Краља Милана 10, а рок за пријаве је 25. јун. 
Концепт хакатона подразумева проналажење најбољег решења на задату тему, а у овом случају такмичари ће бити инспирисани да размишљају у ком правцу се могу развијати решења која могу додатно да унапреде дигитално искуство купаца у Maxi, Tempo i Shop&Go продавницама. Ово је прилика да тимови, који се састоје од по четворо учесника, креирају иновативно софтверско решење и покажу знања и вештине из области ИТ-а и дизајна уз бизнис размишљање, креативност и одлучност да за 48 сати квалитетно одговоре на постављени изазов. 
Током хакатона, на располагању су врхунски ментори из области програмирања, маркетинга, бизниса и припреме за јавни наступ. На тимовима остаје да буду креативни и да на постављени изазов покушавају да одговоре кроз иновативан приступ користећи технологију. Поред новчаних награда, за најбоље решење, постоји могућност подршке у даљем развоју и комерцијалној примени решења.
Као иновативна компанија, која жели својим потрошачима да пружи најбољу и најсавременију услугу, Делез Srbija на овај начин настоји да открије најновије тенденције у области унапређења корисничког искуства у својим продавницама.
Овај хакатон је један од првих корака сарадње компаније Делез Srbija и ICT Hub-a који за циљ има отварање компаније ка startap заједници и приближавање технолошким startapима. Делез Srbija је обезбедио наградни фонд, менторску подршку стручњака из области ИТ -а, маркетинга и бизниса, као и услове за рад – храну, пиће, инспиративан простор, брз интернет и простор за одмор. 
Сви заинтересовани за учешће на Ретаил Tech хакатону могу се пријавити на страници: hackathon.icthub.rs 
IЦТ-HUB_RT-Hackathon_vizual.jpg

4917-u-toku-su-prijave-za-prvi-xa-retail-tech-xa-hakaton