Додела диплома младима са Старог града

Свечаном доделом диплома завршена је основна обука за рад на рачунарима младих с општине Стари град. У овом пројекту учествовало је 26 ученика, а предавачи са Рачунарског факултета су задовољни учинком својих полазника.

У потпуности смо задовољни резултатима обуке за младе са општине Стари град. С обзиром да су дошли са шареноликим предзнањем, и различитим интересовањима, мислим да је обука имала одличан ефекат и због тога ћемо наставити са обукама за омладину у сфери ИТ образовања кроз разне друге бесплатне обуке. Рачунарски факултет, као друштвено одговорна институција са јако пуно потенцијала у кадру и опреми, потрудиће се да се информатичка писменост у Србији развија, поготово код младих који су главни носиоци будућег развоја ове земље. Посебно бих желео да се захвалим Канцеларији за младе општине Стари град, јер без њих овај пројекат не би могао да буде реализован.“ – рекао је Немања Радосављевић, један од предавача на овом курсу.

Један од полазника курса, Милан Церовац, представио је своју презентацију о Београду, у чијој припреми му је помогла и Милица чоковић.

Фотографије са доделе диплома можете погледати у галерији.

1531-dodela-diploma-mladima-sa-starog-grada