Dodela diploma mladima sa Starog grada

Svečanom dodelom diploma završena je osnovna obuka za rad na računarima mladih s opštine Stari grad. U ovom projektu učestvovalo je 26 učenika, a predavači sa Računarskog fakulteta su zadovoljni učinkom svojih polaznika.

U potpunosti smo zadovoljni rezultatima obuke za mlade sa opštine Stari grad. S obzirom da su došli sa šarenolikim predznanjem, i različitim interesovanjima, mislim da je obuka imala odličan efekat i zbog toga ćemo nastaviti sa obukama za omladinu u sferi IT obrazovanja kroz razne druge besplatne obuke. Računarski fakultet, kao društveno odgovorna institucija sa jako puno potencijala u kadru i opremi, potrudiće se da se informatička pismenost u Srbiji razvija, pogotovo kod mladih koji su glavni nosioci budućeg razvoja ove zemlje. Posebno bih želeo da se zahvalim Kancelariji za mlade opštine Stari grad, jer bez njih ovaj projekat ne bi mogao da bude realizovan.“ – rekao je Nemanja Radosavljević, jedan od predavača na ovom kursu.

Jedan od polaznika kursa, Milan Cerovac, predstavio je svoju prezentaciju o Beogradu, u čijoj pripremi mu je pomogla i Milica čoković.

Fotografije sa dodele diploma možete pogledati u galeriji.

1531-dodela-diploma-mladima-sa-starog-grada