Наградни конкурс за најбољу идеју за софтwаре

Com Trade  и ове године организује едукативно-пословну манифестацију Фабрика Знања, која ће од 7. до 10. септембра 2010. бити одржана у ComTrade Technology Центру на Новом Београду. Током овог скупа, јавности ће бити представљена пословна ИТ решења за различите индустрије и њихов значај за ефикасније и економичније пословање, уз бројне примере из праксе. Посетиоци ће моћи да виде решења која су рађена у Србији као и она која су рађена за клијенте из региона, али и иностранства.

На Фабрици знања своја решења представиће водеће светске солутионс компаније. Као и прошле године, део времена биће резервисан за ученике и студенте, који ће имати прилику да се упознају са радом једне ИТ компаније. Биће организовано неколико округлих столова као и низ паралелних програма, попут наградног конкурса Right Click  и индивидуалних презентација вендора.

Програм Фабрике Знања биће груписан тематски:

Уторак, 7. септембар – Education Day

Фабрика Знања ће почети посетама ученика и студената из Србије. После свечаног отварања предвиђен је округли сто са представницима Владе и медија на тему повезивања ИС јавних институција ради ефикаснијих услуга грађанима.

Среда, 8. септембар –  Finance & Telecommunications Day

Решења за компаније из области финансија и телекомуникација чине велики део портфолиа ComTrade -а, а њихов потенцијал их чини веома актуелном темом. Биће представљена решења која су имплементирана у региону, а предавачи ће бити и представници вендора уз учешће клијената за која су ова решења рађена.

Четвртак, 9. септембар – Public Day

Овај дан је резервисан за пројекте из јавног сектора, где  ComTrade  има богато искуство из неколико држава у региону. Посетиоце такође очекују презентације софтверских решења наших глобалних партнера, пропраћене кроз студије случаја.

Петак, 10. септембар – Health & Enterprise Day

Информациони системи у здравству и софтверски производи и решења за предузећа биће централна тема последњег дана Фабрике Знања. Након целог дана презентација и округлих столова, догађај ће бити затворен великом журком.

Позивамо Вас да се придружите овом ИТ скупу и пријавите се за учешће у свим активностима које су Вам професионално или приватно занимљиве.

1570-nagradni-konkurs-za-najbolju-ideju-za-software