Радионица „Изабери успех“

Рачунарски факултет позива своје студенте завршних година и постдипломце да се пријаве за бесплатну радионицу под називом „Изабери успех“, коју организује Конгрес српског уједињења. Друга у низу радионица одржаће се, у сарадњи са пријатељем програма Cisco Systems Srbija, у уторак 5. јула 2011. године од 10 до 16.30 часова. Радионицу ће водити стручњаци из дијаспоре, као и пословни лидери Cisco Systems Srbija. Обрађиваће се теме које се тичу успеха и планирања успеха, управљања временом и циљевима, а радиће се и процене способности за достизање успеха. Учесници радионице биће у прилици да кроз практичне вежбе и тестове сазнају нешто о себи.

Генерални менаџер Cisco Systems Srbija, Горан Обрадовић, предавач на Cisco Институту за предузетништво, кроз причу о личном искуству причаће о вештинама које су потребне да би се успело и напредовало у ИТ индустрији, својим малим тајнама успеха, начину на који  треба градити каријеру, као и то шта Cisco захтева од својих запослених.

Своју биографију  и попуњен упитник (можете преузети на www.ksusrbija.org) пошаљите на izaberiuspeh @ serbianunity.org до 3. јула 2011. године.
Изабрани студенти биће контактирани у понедељак 4. јула.

Након одржане радионице сви студенти ће добити сертификат о завршеном курсу.

1733-radionica-izaberi-uspeh