AIESEC – програм међународне размене и праксе

Овог лета студентска организација AIESEC вам нуди прилику да отпутујете и радом или волонтирањем у ИТ области откријете неку нову културу и стекнете практично знање из обласи за коју сте се школовали. Интернационална размена представља најинтензивније искуство учења, могућност сопственог развоја и стицања нових познанства преко глобалне мреже контаката. Одласком на стручну праксу, AIESEC омогућава студентима са завршних година студија и на мастеру, да радом у некој интернационалној компанији примене теоријско знање са факултета и начине прве кораке у свом професионалном животу. Искористите ову шансу и уз стручно усавршавање упознајте неку нову културу.

Овом приликом издвајамо праксе и размене из ИТ области, ако студирате неки факултет везан за ову област и бавите се рачунарима и информационим технологијама ово је савршена прилика за вас. Искористите одмор да упознате нове људе и културе, а притом стекните практично знање и искуство.
Канада, Бразил,  Индија, Јапан, Кина, Египат и Немачка су само неке земље у којима се тренутно налазе програми пракси и размена из ИТ области.

Ако сте студент завршне године, дипломац или сте на мастер студијама, можете учествовати у програму стручне праксе, а ако сте матурант или студент било којоје године факултета, можете отићи на неку од многобројних размена које вам ми нудимо.

Више информација на сајту: www.bba.aiesec.org.rs

1888-aiesec-program-medjunarodne-razmene-i-prakse