Кораци до успешне и остварене каријере – AIESEC

12. новембра, са почетком од 19 часова модни часопис ’’Cosmopolitan’’ и AIESEC канцеларија на Економском факултету организованће Cosmo career трибину на овом факултету у просторијама професорске сале Економског факултета. Студенти ће имати прилику да чују мотивационе приче и практичне савете како да се најбоље представе послодавцима, као и да се информишу од стране топ менаџера водећих компанија како да добију свој посао из снова.

Представници компанија “Књаз Милош“, “Теленор“, “НЛП Институт“, и модног часописа ’’Cosmopolitan’’ ће одржати трибину у циљу приближавања идеје и појма успешне каријере у Србији, и како је млади могу изградити. У склопу трибуне, представници ће кроз своја лична искуства и кораке у грађењу, данас, успешне каријере, инспирисати младе да ураде исто и постану предузимљиви и истрајни у својим циљевима. Један од највећих изазова са којима се млади данас суочавају је да, након завршених основних и мастер студија, немају довољно могућности да стекну радно и стручно искуство. Свим младим и амбициозним студентима који не знају где да остваре своју амбицију и како да напредују, ова трибина може помоћи у налажењу одговора.
Једна од тема трибине биће и Global Talent програм – програм стручних плаћених пракси у иностранству за младе као први корак ка креирању интернационалне каријере.

Cosmo tribine

3179-koraci-do-uspesne-i-ostvarene-karijere-xa-aiesec-xa